“Η ιεραρχία και ο αλληλοσεβασμός, είναι στοιχεία αδιαπραγμάτευτα!”

Συνάντηση με την «ψυχή» του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, τα συνεργεία του Ο.Α.Κ., είχε την Πέμπτη 18/6/2020, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Άρης Παπαδογιάννης. 

Στην διάρκεια μιας εξαιρετικά χρήσιμης και εποικοδομητικής συζήτησης που έγινε μεταξύ των δυο πλευρών, στο επίκεντρο βρέθηκε ο νέος τρόπος λειτουργίας του Ο.Α.Κ., ενώ μεταξύ άλλων τέθηκαν οι προτεραιότητες και δόθηκε από την πλευρά του κ.. Παπαδογιάννη, το «περίγραμμα» της στοχοθεσίας που έχει θέσει η νέα διοίκηση του «Οργανισμού».

«Κάνουμε μια νέα αρχή και τα πρώτα απτά αποτελέσματα, είναι αν μη τι άλλο ενθαρρυντικά.  Σύντομα, ολοκληρώνεται η διαδικασία της επιστροφής των αρμοδιοτήτων,  που θα ξανακάνουν τον Ο.Α.Κ. δυνατό και αυτόνομο. Εργαζόμαστε συνολικά, για τον εκσυγχρονισμό του οργανισμού σε όλα τα επίπεδα αλλά και για ένα νέο οργανόγραμμα, το οποίο θα μας δώσει λύσεις σε πολλά ζητήματα που αφορούν ελλείψεις προσωπικού που παρατηρούνται τα τελευταία χρόνια στον Ο.Α.Κ .  Ο  «ρόλος» των συνεργείων, σε κάθε περίπτωση,  είναι καταλυτικός και πολυεπίπεδος, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδογιάννης.

Σε άλλο σημείο των αναφορών του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. υπογράμμισε με έμφαση και προς πάσα κατεύθυνση, το σημαντικό ζήτημα που αφορά, την τήρηση της «ιεραρχίας», ένα θέμα που από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων είχε αναδείξει ο ίδιος ως «μείζονος σημασίας». «Η ιεραρχία και ο αλληλοσεβασμός, είναι για μένα στοιχεία αδιαπραγμάτευτα, πάνω στο οποία θα στηριχτεί εν πολλοίς και η έκβαση της τελικής μας προσπάθειας»,  τόνισε σε αυστηρούς τόνους, ο κ. Παπαδογιάννης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «σε αυτή την συνολική προσπάθεια θα είναι δίπλα σε όλα τα στελέχη και τους εργαζόμενους θέτοντας τον εαυτό του στην πρώτη γραμμή, για την προάσπιση των συμφερόντων τους». 

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι, αναφέρθηκαν σε μια σειρά από θέματα που τους απασχολούν με κυρίαρχο αυτό της έλλειψης προσωπικού, ενώ δεσμεύθηκαν πως «θα συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις, για την επίτευξη του τελικού στόχου», έτσι όπως αυτός έχει τεθεί από την πλευρά της Διοίκησης του Ο.Α.Κ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook