Η ΕΠΟ θα έχει τον τελικό λόγο για το μέλλον των πρωταθλημάτων και την αναδιάρθρωση που πρότεινε η Super League 2/Football League σύμφωνα με τον Αντώνη Ροκάκη

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Χανιά μίλησε στον ΣΠΟΡ FM Βόλου, τονίζοντας ότι η ομάδα προετοιμάζεται κανονικά για την επανέναρξη του πρωταθλήματος αν και σημείωσε ότι τα πάντα είναι στον αέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Εμείς εδώ και καιρό προετοιμαζόμαστε για να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα, κάτι που αν συμβεί, θα γίνει στις 29 Ιουνίου. Τα πάντα είναι στον αέρα. Δεν ξέρουμε αν θ’ αρχίσει πάλι το πρωτάθλημα, με δεδομένη την αδυναμία ορισμένων ομάδων για κάτι τέτοιο. Εμείς θέλουμε να παίξουμε κι ετοιμαζόμαστε γι’ αυτό».

Για την αναδιάρθρωση: «Η δική μας λίγκα έχει κάνει μια συγκεκριμένη πρόταση: Ν’ ανέβουν τέσσερις ομάδες από τη Super League 2 στη Super League 1 και οκτώ από τη Football League στη Super League 2 και φυσικά να μην υπάρξει κανένας υποβιβασμός. Τώρα, το αν αυτό δεν αρέσει στην συνδρομητική της NOVA, γιατί ακούστηκαν κάποιες αντιδράσεις, η συγκεκριμένη πλατφόρμα οφείλει αρκετά χρήματα και προσπαθεί να διευθετήσει τις εκκρεμότητες της, με τραπεζικά δάνεια. Με χρήματα του ελληνικού λαού δηλαδή. Νομίζω όμως ότι θα μπει στο παιχνίδι και η συνδρομητική του ΟΤΕ, οπότε θα υπάρχει κι άλλη επιλογή. Τίποτα επαναλαμβάνω δεν είναι βέβαιο, τον τελικό λόγο θα τον έχει η ΕΠΟ που πιστεύω να μας ακούσει και να δώσει την καλύτερη δυνατή λύση».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook