Μπορεί κάθε τρεις και λίγο να ψάχνουμε τις νέες τάσεις στη skincare routine, να αναζητάμε νέες υφές και προϊόντα για να διατηρήσουμε τη νεότητα και υγεία της επιδερμίδας μας, αλλά υπάρχουν και φυσικοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα.

Ένας από αυτούς είναι τα φυσικά μπαχαρικά, τα οποία – χάρη στα συστατικά τους- αποτελούν έναν ισχυρό σύμμαχο στη μάχη της ομορφιάς. Χρησιμοποιώντας τα, είτε σε κάποια beauty DIY συνταγή, είτε μόνα τους, ορισμένα μπαχαρικά της φύσης μπορούν να αποδειχθούν τα τέλεια καλλυντικά. Και, μάλιστα, να έχουν τα ίδια και καλύτερα αποτελέσματα από ένα πολύ ακριβό προϊόν της αγοράς.

Άλλα με αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, άλλα με συσφικτικές, ή αντισηπτικές, τα δώρα της φύσης που ονομάζονται μπαχαρικά είναι η πιο αγνή και οικονομική λύση που υπάρχει στην κουζίνα μας και μας επιτρέπει να φροντίζουμε το δέρμα του προσώπου, αλλά και του σώματός μας. Στην παρακάτω gallery θα ανακαλύψεις τα 5 πιο ευεργετικά για το σώμα και το πρόσωπο μπαχαρικά, μαθαίνοντας ταυτόχρονα και πώς σε ωφελεί το κάθε ένα.

queen.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook