Αρωγός για την ικανοποίηση των αιτημάτων που έθεσαν οι ομάδες του κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής θα είναι η Περιφέρεια Κρήτης. 

Αυτό προέκυψε έπειτα από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στα γραφεία της Περιφέρειας, ανάμεσα στον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη και τους εκπροσώπους των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης και των ομάδων του κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Οι ομάδες πρόσφατα στην παγκρήτια σύσκεψη έθεσαν αρκετά αιτήματα ώστε να υπάρχει αλάφρυνση στο οικονομικό κομμάτι και να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος. 

Η ενημέρωση της Περιφέρειας έχει ως εξής:

Η Περιφέρεια Κρήτης θα είναι αρωγός για την ικανοποίηση των αιτημάτων που έθεσαν τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Γ΄ Εθνικής ομίλου Κρήτης την νέα περίοδο 2020-2021, ανέφερε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στο πλαίσιο σύσκεψης παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκου Συριγωνάκη, αρμόδιου για θέματα αθλητισμού, με τους εκπροσώπους των τεσσάρων ΕΠΣ Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου, Λασιθίου και των ποδοσφαιρικών σωματείων.

Οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών σωματείων, σε σύσκεψη στη Περιφέρεια, ευχαρίστησαν δημόσια τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την διαχρονική του στήριξη στην ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο.

Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης από την πλευρά του ανέφερε, ότι, η Περιφέρεια Κρήτης τα τελευταία χρόνια έμπρακτα ενισχύει και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό σε όλο το νησί με υποδομές, δίνοντας τα κατάλληλα κίνητρα στη νεολαία μας να ασχολείται με τον αθλητισμό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook