Την ώρα που οι αποκαλύψεις για τον “ψευτογιατρό” με τις χίλιες ιδιότητες έχουν αρχίσει να δημιουργούν άπειρα ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο που κινούνταν και πλασάρονταν στα θύματα του, εντύπωση προκαλεί το μέγεθος της μυθομανίας του.

Σύμφωνα με την δικογραφία ο “Νίκος Κόντος” είχε φτάσει στο σημείο να δηλώνει μέχρι και μετρ του real estate, αναλαμβάνοντας να βοηθήσει στην πώληση ενός παραθαλάσσιου οικοπέδου κανονικού “φιλέτου” στα νότια της Κρήτης.

Για να γίνει ακόμα πιο πιστευτός δήλωνε στον ιδιοκτήτη του πως θα δημιουργήσει μια εταιρία με έδρα την Σαουδική Αραβία που θα αναλάμβανε την όλη δουλειά ενώ τις μετοχές της θα της μοίραζε μέχρι και σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία θα βοηθούσαν ώστε να διεκπεραιωθεί η όλη δουλειά το γρηγορότερο δυνατό.

Ο ίδιος μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr είχε φτάσει στο σημείο τα ταξιδέψει μέχρι και στην Κρήτη, ώστε να δει από κοντά το οικόπεδο 1.200 στρεμμάτων, με θέα το απέραντο γαλάζιο. Στην επίσκεψη του αυτή είχε μαζί του και ένα ακόμα άτομο, το οποίο το παρουσίασε ως ειδικό του κλάδου του real estate από την Αμερική.

Ο Κόντος σύμφωνα με τις περιγραφές και στην περίπτωση αυτή εμφανίστηκε να είναι πολύ ευγενικός, δεν μπορούσες λένε εύκολα να καταλάβεις τι παίζει με εκείνον, ενώ έδειχνε γνώστης του αντικειμένου και μάλιστα καλός. Ήταν τόσο πειστικός που μέχρι και την Μονή Βατοπαιδίου στο Άγιο Όρος είχε μπλέξει και τον ηγούμενο Εφραίμ καθώς δήλωνε διοικητικό στέλεχος αμερικάνικης επενδυτικής εταιρίας που είχε εργαστεί σε διάφορες υποθέσεις της Μονής.

Για τον λόγο αυτό ο ιδιοκτήτης είχε φτάσει στο σημείο να του κάνει μέχρι και πληρεξούσιο, προκειμένου να αναλάβει την πώληση του οικοπέδου, η αξία του οποίου ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ χωρίς να γίνει καμία παραχώρηση περιουσίας όπως αναφέρεται.

Η δουλειά όμως φαίνεται να “φρέναρε” όταν ο ιδιοκτήτης ζήτησε από το υπουργείο Περιβάλλοντος ένα έγγραφο σχετικά με τον χαρακτηρισμό της έκτασης καθώς υπήρχαν φόβοι πως ήταν δασικό. Ακόμα και στην περίπτωση ο “Νίκος Κόντος” δηλώνοντας πως έχει άκρες στο υπουργείο προσπάθησε να βοηθήσει ωστόσο όταν είδε τα δύσκολα άρχισε να κόβει….λάσπη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook