Ο Αρης Σούδας ολοκλήρωσε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Γιάννη Μποτωνάκη. 

Ενας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια το χανιώτικο ποδόσφαιρο άφησε το ΣΥΝΚΑ έπειτα από τρία χρόνια και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους πρωταθλητές Χανίων. 

Η ανακοίνωση του Αρη έχει ως εξής:

«Ο Α.Π.Σ. Αρης Σούδας ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Γιάννη Μποτωνάκη. Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ομάδας μας τον 29χρονο (17/7/1991) μεσοεπιθετικό, στον οποίο ευχόμαστε να είναι υγιής και ν’ απολαύσει τη συμμετοχή του Αρη μας στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο “ΜΠΟΤΩ” ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Η συμμετοχή για τον Γιάννη Μποτωνάκη σε ομάδες που έχουν αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, όπως ο Α.Ο. Χανιά και ο Πανελευσινιακός, είναι το σημείο αναφοράς για το νέο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. Ενας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα, από τους καλύτερους που έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια το χανιώτικο ποδόσφαιρο. Η παρουσία του στην ομάδα της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ τα προηγούμενα χρόνια ήταν καθοριστική, αποτελώντας ένα από τα πιο σημαντικά της στελέχη. Ειδικότερα, εκτός από τον ΑΟΧ -όπου και ξεδίπλωσε το ταλέντο του- τον Πανελευσινιακό και την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, ο “Μπότω” έχει αγωνιστεί επίσης με μεγάλη επιτυχία στον Κισσσαμικό, τον Πανακρωτηριακό, τον Μινώταυρο και την Παλαιόχωρα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook