"Στόχος είναι τα επόμενα χρόνια να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο, μαζί με άλλα Ιδρύματα του νησιού, στην καθιέρωση της Κρήτης ως ενός σημαντικού Εκπαιδευτικού Κέντρου στην ευρύτερη περιοχή" είπε ο κ. Διγαλάκης

Επισκέψεων συνέχεια σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κρήτης για τον υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Βασίλη Διγαλάκη, ο οποίος, μετά τη χθεσινή του συνάντηση με τις Αρχές του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.) στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Φυσικής Πλάσματος και Laser στα Τρία Μοναστήρια Ρεθύμνου, επισκέφθηκε, σήμερα, Κυριακή 21 Ιουνίου, το Πολυτεχνείο Κρήτης στο Ακρωτήρι Χανίων.

Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων συναντήθηκε με τον Πρύτανη και με εκπροσώπους του Ενιαίου Συλλόγου Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) του Πολυτεχνείου Κρήτης, με τους οποίους συζήτησε μία σειρά από θέματα που αφορούν το Ίδρυμα.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Διγαλάκης επισήμανε ότι γνωρίζει τόσο τα προβλήματα όσο και τις δυνατότητες του Πολυτεχνείου Κρήτης και τόνισε ότι στόχος είναι τα επόμενα χρόνια να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο, μαζί με άλλα Ιδρύματα του νησιού, στην καθιέρωση της Κρήτης ως ενός σημαντικού Εκπαιδευτικού Κέντρου στην ευρύτερη περιοχή.