Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου, αναβιώνει σήμερα, η υπόθεση κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας με θύμα μία νεαρή κοπέλα και θύτη τον πατέρα της. 

Την υπόθεση εξιχνίασε το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου τον Δεκέμβριο του 2019, όταν η κόρη του κατηγορούμενου, κατήγγειλε στις  αρχές την επιθετική συμπεριφορά του πατέρα της (δείτε εδώ λεπτομέρειες για την υπόθεση). 

Η  27χρονη σήμερα κοπέλα ήταν θύμα βιασμού από τον πατέρα της για 15 ολόκληρα χρόνια.

Ο εφιάλτης του κοριτσιού άρχισε στα 12 του χρόνια όταν ο πατέρας της την κακοποίησε σεξουαλικά. Από τότε ξεκίνησε ένα μαρτύριο δίχως τέλος καθώς ο 55χρονος τη βίαζε συνεχώς για περίπου 15 χρόνια.

Η τελευταία φορά που έπεσε θύμα των άρρωστων ορέξεων του πατέρα της ήταν το φετινό καλοκαίρι. Στα 27 της πλέον χρόνια η κοπέλα, αποφάσισε να απευθυνθεί στις αστυνομικές αρχές καταγγέλοντας τον συστηματικό βιασμό από τον πατέρα της.

Η καταγγελία έγινε τον Νοέμβριο. Ωστόσο λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου δεν έγινε σύλληψη αλλά κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες προκειμένου να βγει ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή όπως και έγινε.

Ο 55χρονος κατηγορήθηκε για βιασμό ανήλικης κατ’ εξακολούθηση και τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που δε συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη της ηλικίας της, κατ` εξακολούθηση και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Η υπόθεση αναμένεται εκδικάζεται σήμερα στο ΜΟΔ Ρεθύμνου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook