Ο ΑΟ Παλαιόχωρας μαζεύει υπογραφές για τη δημιουργία αθλητικούη κέντρου στην περιοχή. 

Οπως τονίζει στην ανακοίνωση – κάλεσμα προς τους δημότες του Δήμου Καντάνου – Σελίνου «Έφτασε η ώρα να βγούμε μπροστά και να διεκδικήσουμε όλοι μαζί καλύτερες συνθήκες άθλησης και ψυχαγωγίας για τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους μας, τους δημότες μας και πάνω απ’ όλα τα παιδιά μας».

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Δημιουργία Αθλητικού Κέντρου στην Παλαιόχωρα.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Αγαπητοί συνδημότες μας,

Έφτασε η ώρα να βγούμε μπροστά και να διεκδικήσουμε όλοι μαζί καλύτερες συνθήκες άθλησης και ψυχαγωγίας για τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους μας, τους δημότες μας και πάνω απ’ όλα τα παιδιά μας.
Σας ζητάμε να σταθείτε δίπλα μας, να ενώσετε την φωνή σας με τις φωνές μας, για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί και να καταφέρουμε τα αυτονόητα για τον τόπο μας και το μέλλον των παιδιών μας.

 

Ζητάμε και πλέον απαιτούμε την δημιουργία αθλητικού κέντρου στην περιοχή μας, ενός αθλητικού κέντρου που θα στεγάσει όχι μόνο την ποδοσφαιρική μας ομάδα αλλά και αθλήματα που πάντα οραματιζόμασταν να φέρουμε στον τόπο μας, όπως το χάντμπολ, το βόλλευ, το μπάσκετ και τα αθλήματα στίβου.
Η κατάσταση του γηπέδου στην θέση “τηγάνι” είναι πλέον άκρως ακατάλληλη για την υγεία και την σωματική ακεραιότητα των αθλούμενων και ως Αθλητικός Όμιλος Παλαιοχώρας αδυνατούμε πλέον να εγγυηθούμε έστω την απλή παρουσία γονέων, αθλητών και παιδιών κάθε ηλικίας στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου χωρίς να κινδυνεύουν.
Όσοι είστε κοντά στην ποδοσφαιρική ομάδα ή έχετε παιδί στα τμήματα των ακαδημιών μας, γνωρίζετε την κατάσταση που επικρατεί και φανταζόμαστε κατανοείτε πλήρως την αγανάκτηση και την αγωνία μας για την συνέχεια και για το τι μπορεί να ακολουθήσει, αν οι αρμόδιοι δεν ενδιαφερθούν επιτέλους για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή μας

Σας ζητάμε λοιπόν να μας συμπαρασταθείτε και να βοηθήσετε εμάς και κατ’ επέκταση τα παιδιά σας.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε ένα από τα παρακάτω ή και τα δύο μαζί :

•Αν διατηρεί ο Σύλλογος σας κάποια σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, να ανεβάσει και να κοινοποιήσει την παρούσα επιστολή στήριξης προς την ομάδα μας, στην σελίδα αυτή.

• Αν όχι, να την υπογράψει και να μας την ξανά στείλει πίσω ώστε η υπογραφή σας να αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα της στήριξης σας στον έντιμο αγώνα μας για τα αυτονόητα.».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook