Κάτοικος της περιοχής του Καβρού περιγράφει την εικόνα που επικρατεί σε μια άκρως τουριστική περιοχή

Εγκατάλειψη κυρίως στην ανατολική πλευρά του Καβρού, καταγγέλει κάτοικος της περιοχής, η οποία όπως λέει αν και έχει 4 μεγάλα ξενοδοχεία (2000 άτομα), πολλά μικρότερα και βίλες (500 άτομα περίπου), οι δρόμοι που εξυπηρετούν αυτούς αλλά και τους κατοίκους των χωριών Δράμια, Κάστελος, Φυλακή και από εκεί προς Επισκοπή, είναι σε πολύ κακή κατάσταση.

Όπως αναφέρει στους παράλληλους δρόμους που κινούνται οι τουρίστες υπάρχουν σκουπιδότοποι και μάλιστα σε κεντρικά σημεία με τους περαστικούς να κρατούν τη μύτη τους από τη δυσοσμία και την αποκομιδή των απορριμμάτων να γίνονται αραία και πού.

Οι περισσότεροι δρόμοι είναι στο σκοτάδι με καμένες λάμπες και γεμάτοι λακκούβες. Οι δε ξύλινες στάσεις είναι σπασμένες και δεν έχουν συντηρηθεί.

Τα πρανή της εθνικής οδού είναι γεμάτα χόρτα και κλαδιά με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να κινούνται επικίνδυνα κάποιες φορές για να τα αποφύγουν.

Τέλος σημειώνει ότι είναι απαραίτητος ο καθαρισμός της παραλίας που είναι ούτως ή άλλως για όλους και όχι μόνο για τους τουρίστες.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook