Μέτα από μία πολύ καλή εμφάνιση στο Δ.Α.Κ. Γάλλου η μικτή ομάδα Παίδων της Ε.Π.Σ Χανίων επικράτησε με 2 – 0 της αντίστοιχης ομάδας του Ρεθύμνου στην πρεμιέρα του Ενωσιακού πρωταθλήματος.

Τα Χανιά πήραν δίκαια τη νίκη αφού ήταν καλύτερα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ αν δεν ήταν σε πολύ καλή μέρα ο τερματοφύλακας του Ρεθύμνου Πετρουλάκης, το σκόρ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Στο 48 έγινε το 0-1 με σουτ στην κίνηση του Καραντωνάκη έξω από την περιοχή μετά την εκτέλεση φάουλ του Ξηράκη και την προσωρινή απομάκρυνση της μπάλας από τους αμυντικούς, ενώ στο 63 ο Καζάκος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας κάνοντας εύκολα το τελικό 0-2.

Οι νικητές είχαν δοκάρι στο 28\’ με τον Καραντωνάκη και πολλές χαμένες ευκαιρίες με τον ίδιο παίκτη, τον Χατζόπουλο και τον Καζάκο.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Σταυρουλάκης (Τσαγκαράκης – Συργούνη).

Μικτή Παίδων Ε.Π.Σ.Ρ. (Θ. Πετράκης – Μ. Δεληγιαννάκης): Πετρουλάκης, Καριλάκης, Ι. Μαρής, Γιακουμάκης, Βασιλάκης, Ανυφαντάκης, Νικηφόρος, Παναγιώτου, Παπαδάκης (41\’ Γαβαλάς), Δ. Χνάρης, (50\’ Χριστοδούλου), Φωτεινός (41\’ Τσαντίλης).

Μικτή Παίδων Ε.Π.Σ.Χ. (Γ. Μηνάς – Β. Πρόκος.): Κουράκης, Λιάσκας, Ιερωνυμάκης, Σκευοφύλαξ, Πάτας, Στεφανίδης, Καραντωνάκης, Ξηράκης (58\’ Κοκκινάκης), Χατζόπουλος, Κοντορινάκης (67\’ Σκουλουδάκης), Τατάροβ (41\’ Καζάκος).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook