Η τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Χανίων πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Πνευματικό Κέντρο, το απόγευμα της Τετάρτης (24/06). 

Από τη στιγμή που υπήρξε απαρτία (33 σωματεία) και έγκριση των θεμάτων της ημερήσιας διατάξης προχώρησε κανονικά η διαδικασία, με την ομιλία του προέδρου της ΕΠΣΧ, Κώστα Κωνσταντινίδη, που τόνισε ότι οι αποφάσεις για τα πρωταθλήματα πάρθηκαν με βάση την κεντρική απόφαση της ΕΠΟ και δεν υπήρξαν "μαγειρέματα".

Τα σωματεία ενέκριναν ομόφωνα τα πρακτικά της Γ.Σ., τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, τον προϋπολογισμό της νέας σεζόν, την τροποποίηση του καταστατικού της Ενωσης, ενώ αναγνώρισαν ως νέο σωματείο τον ΑΣ Γαλατά.

Οπως σημειώθηκε τα νέα δεδομένα που προέκυψαν οδηγούν την Ενωση σε σκέψεις αναδιάρθρωσης των κατηγοριών. Στην Α' Κατηγορία υπάρχει σκέψη για 18 ομάδες, με την προϋπόθεση όμως ότι θα υποβιβαστούν 4 για να παραμείνουν 16 ξανά από τη σεζόν 2021-2022. Για τη Β' και Γ' Κατηγορία υπάρχει σκέψη ενοποίησης, η οποία θα εξαρτηθεί όμως από τις δηλώσεις συμμετοχής. 

Να τονιστεί ότι έγινε αναφορά και στο Ενωσιακό γήπεδο, για το οποίο ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ, Κ. Κωνσταντινίδης, σημείωσε ότι ο εργολάβος από τη μέρα που θα αρχίσει το έργο (προβλέπεται τον Ιούλιο) θα το έχει παραδώσει - αν το επιτρέψει ο καιρός - σε 2-3 μήνες.