Τροχαίο ατύχημα με το δίκυκλο του είχε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων νομού Χανίων, Νίκος Ξανθουδάκης

Το ατύχημα συνέβη στις 12 το μεσημέρι, ενώ ο κ. Ξανθουδάκης τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. 

Ο Νίκος Ξανθουδάκης, ευχαριστεί, το προσωπικό του ΕΚΑΒ που με ταχύτητα τον μετέφερε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων ο Άγιος Γεώργιος το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό μαζί και τους επιμελητές/διευθυντές που στάθηκαν στο πλευρό του τον Παπαδάκη Χαρίτων διευθυντη Ω.Ρ.Λ. που του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και όλες τις ιατρικές κατά ειδικότητα προβλεπόμενες υπηρεσίες τους ορθοπαιδικες, παθολογικες, κάθε είδους εξετάσεις κ.τ.λ.

Ευχαριστεί τους συναδέλφους του του τμήματος Τροχαίας Χανίων που επιλήφθηκαν του περιστατικού, αλλά και  τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκη επίσης τον Αντιστράτηγο Νοτίου Ελλάδος Λαγουδάκη Κ. και τον Γενικό Αστυνομικό Περιφερειακό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο Ρουτζάκη Α. καθώς και τον Ταξίαρχο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων Λυμπινάκη Γ. 

Ταυτόχρονα, ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους του Αστυνομικούς της διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων που ενδιαφέρθηκαν να μάθουν νέα της υγείας του με κάθε τρόπο.


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook