Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες του Αρη Σούδας για την "επόμενη μέρα" μετά από την ιστορική άνοδο της ομάδας στη Γ' Εθνική. 

Στον "ορίζοντα" για τη χανιώτικη ομάδα βρίσκεται η τακτική Γενική Συνέλευση, που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και ώρα 20:00, στην αίθουσα συνελεύσεων του Αρη, στο δημοτικό γήπεδο της Σούδας. 

Η συγκεκριμένη Γ.Σ. μπορεί να χαρακτηριστεί και ιστορική αφού από αυτήν θα προκύψει το νέο Δ.Σ. με το οποίο θα πορευτεί η ομάδα στον κρητικό όμιλο της Γ' Εθνικής. Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Χανίων, Νίκος Κλωθάκης, μέσω του Flashnews απευθύνει κάλεσμα όχι μόνο σε όσους αγαπούν τον Αρη, αλλά ευρύτερα στους Χανιώτες, να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται: «Προσκαλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους της ομάδας μας, αλλά και ευρύτερα τους Χανιώτες να δώσουν το "παρών" και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Τώρα ήρθε η στιγμή η ομάδα να βγει εκτός ορίων του νομού και με τη βοήθεια και την ώθηση όλων να μπορεί ο Αρης Σούδας να πρωταγωνιστεί στα αθλητικά δρώμενα όχι μόνο των Χανίων αλλά και της Κρήτης».

Παρόμοιο κάλεσμα έχει γίνει και μέσω επίσημης ανακοίνωσης του Αρη Σούδας, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Προσκαλούμε όλα τα μέλη αλλά και τους φίλους που στηρίζουν το ιστορικότερο σωματείο της περιοχής τον Άρη Σούδας, να δώσουν το παρών και αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους να εγγραφούν ως μέλη προκειμένου όλοι μαζί να δώσουν μια νέα ώθηση και δυναμική στην προσπάθεια για στήριξη και ενίσχυση της ομάδας μας, που ως μοναδικό σκοπό έχει τον Άρη Σούδας πρωταγωνιστή στα αθλητικά δρώμενα του νομού και όχι μόνο».

Οσον αφορά τη Γ.Σ. υπενθυμίζεται ότι στην πρόσκληση του Αρη αναφέρονται τα εξής:

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ με την υπ’ αριθμ. 64/20-5-2020 ομόφωνη απόφαση του, συγκαλεί την Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του σωματείου την 29η Ιουνίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00, στην αίθουσα συνελεύσεων του σωματείου, στο Δημοτικό Γήπεδο Σούδας, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Απολογισμός διοικητικών και οικονομικών πεπραγμένων περιόδου 2019-20.
Θέμα 2ο: Προκήρυξη και διενέργεια αρχαιρεσιών προς ανάδειξη νέου Δ.Σ και Εξελεγκτικής Επιτροπής για τα έτη 2020-21.
Θέμα 3ο: Τροποποίηση Καταστατικού Σωματείου
Θέμα 4ο: Στόχοι του σωματείου για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-21
Θέμα 5ο: Εγγραφή νέων μελών σωματείου

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση μη απαρτίας των μελών η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα στον ίδιο τόπο και χρόνο, με τα ίδια θέματα και χωρίς άλλη πρόσκληση.