Kaia Gerber, Emily Ratajkowski και Kylie Jenner αποφάσισαν να βάψουν τα μαλλιά τους ξανθά. Και από την Kylie όλα τα περιμένουμε μιας και δεν τα αφήνει στην ησυχία τους.

Τα δύο μοντέλα όμως έκαναν την μεγάλη έκπληξη και πραγματικά μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Αναλυτικά η Emily άλλαξε χρώμα για πρώτη φορά στη ζωή της και η Kaia είναι στ’ αλήθεια πιο sexy από ποτέ.

Απ’ ότι καταλαβαίνουμε μια νέα μεγάλη τάση είναι εδώ και περιμένουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες μεγάλες αποκαλύψεις από celebrities που θα την ακολουθήσουν. Ίσως είναι κάτι ανάλογο του bob όπου η μία μετά την άλλη το υιοθετούσε.

Αν έχετε εντυπωσιαστεί από τα looks και είστε ένα βήμα πριν από τη βαφή θα πρέπει να γνωρίζετε μερικές βασικές πληροφορίες. Το σημαντικότερο είναι πως αν έχετε σκούρα βάση δεν πρόκειται να γίνεται ξανθιά μέσα σε ένα απόγευμα. Όσο κι αν το θέλετε το πιθανότερο είναι να καταστρέψετε τα μαλλιά σας.

Η αλλαγή θα γίνει σταδιακά και θα πρέπει να έχετε υπομονή. Αν πάλι έχετε ήδη ανοιχτή απόχρωση και ξετρελαθήκατε με το ξανθός της πλατίνας που υιοθέτησε η Kaia τότε τα πράγματα είναι πιο εύκολα.

Επίσης, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε στο εξής τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης. Αυτό σημαίνει σαμπουάν και κοντίσιονερ ή μάσκα ιδανικά για ξανθά μαλλιά. Και φυσικά ενυδάτωση, ενυδάτωση και πάλι ενυδάτωση.

Εμείς μάλιστα σας έχουμε μία ακόμη υπέροχη ιδέα. Επειδή γνωρίζουμε πόσο αγαπάτε τις DIY συνταγές, σας έχουμε την καλύτερη.

Θα χρειαστείτε χυμό από ένα λεμόνι και μια κούπα κρύο χαμομήλι.

Ρίχνετε το χυμό στο χαμομήλι και ανακατεύετε καλά. Το απλώνετε σε όλη την επιφάνεια των νωπών μαλλιών σας και το αφήνετε να δράσει για μερικά λεπτά. Στη συνέχεια λούζεστε κανονικά χρησιμοποιώντας το σαμπουάν και την ενυδατική μάσκα ή το κοντίσιονερ.

Τόσο το χαμομήλι όσο και το λεμόνι αναζωογονούν το χρώμα και του χαρίζουν έξτρα λάμψη. Παράλληλα αναζωογονούν την τρίχα και της χαρίζουν πλούσια ενυδάτωση.

Μπορείτε να επαναλαμβάνετε μία φορά την εβδομάδα.

faysbook.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook