Στην έναρξη των διαδικασιών για την Υγειονομική και Πρακτική Δοκιμασία των Υποψηφίων Τ.Ε.Φ.Α.Α., ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 στο Παγκρήτιο Στάδιο παραβρέθηκαν σήμερα οι Αντιπεριφερειάρχες Ν. Συριγωνάκης και Ε. Κουτεντάκη.

Στην έναρξη των διαδικασιών για την Υγειονομική και Πρακτική Δοκιμασία των Υποψηφίων Τ.Ε.Φ.Α.Α., ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 στο Παγκρήτιο Στάδιο, παραβρέθηκαν σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης και η  Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Νέας Γενιάς Έφη Κουτεντάκη.

Οι αντιπεριφερειάρχες συναντήθηκαν με την 25μελή επιτροπή από εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής (ΠΕ11) από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Κρήτης που θα διεξάγουν τις εξετάσεις τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020. Εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης παραδόθηκαν μπλουζάκια και καπέλα για την διακριτή παρουσία και την ομοιόμορφη εμφάνιση των μελών της εξεταστικής επιτροπής προς διευκόλυνση των υποψηφίων.  

Ειδικότερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής για την συμβολή τους για την διενέργεια των εξετάσεων και ευχήθηκε καλή επιτυχία στα παιδιά που θα πάρουν μέρος. 

Η Αντιπεριφερειάρχης Έφη Κουτεντάκη χαιρετίζοντας τα μέλη της επιτροπής, τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους στις εξετάσεις, επισημαίνοντας, ότι, «δεδομένων των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών λόγω Covid-19, οι εκπαιδευτικοί συμβάλλουν αποφασιστικά στην ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων. Κατανοούμε τις δυσκολίες των διαδικασιών και σας ευχαριστούμε για την συνεργασία σας. Επιπλέον, θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους τους υποψήφιους για τις εξετάσεις στα Τ.Ε.Φ.Α.Α..», και πρόσθεσε: «Στα παιδιά που σήμερα ολοκληρώνουν την συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις θα ήθελα να θυμίσω ότι μετά τις εξετάσεις ένας καινούργιος δρόμος ανοίγεται μπροστά τους. Πρέπει να τον διαβούν άφοβα, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τις δυνατότητές τους. Να έχουν ανοιχτούς ορίζοντες και να είναι προσηλωμένοι στους στόχους τους ώστε να χτίσουν το μέλλον τους όπως επιθυμούν».

Τέλος από την πλευρά του ο Γιάννης Δημόπουλος υπεύθυνος της ομάδας φυσικής αγωγής και σχολικού αθλητισμού δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ηρακλείου ευχαρίστησε δημόσια τους Αντιπεριφερειάρχες για την στήριξη της Περιφέρειας στο έργο τους. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook