Τη στήριξη στον ΑΟ Παλαιόχωρας στο αίτημα για δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή εξέφρασε ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου. 

Οπως σημειώνει στην επίσημη ενημέρωσή της η ομάδα που θα εκπροσωπήσει ξανά την περιοχή και ευρύτερα τον νομό Χανίων στη Γ' Εθνική ο Δήμος, έπειτα από τη συνάντηση που έγινε, δήλωσε «ότι θα σταθεί αρωγός και μπροστάρης στα δίκαια αιτήματα μας για οριστική επίλυση του προβλήματος. Επίσης ο Δήμος δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα μας σε ότι χρειαστεί στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι μας λόγω της πανδημίας».

Η ενημέρωση της Παλαιόχωρας έχει ως εξής:

Σήμερα στην αίθουσα του παιδικού σταθμού στο πανόραμα Παλαιοχώρας, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που είχε το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας με τον Δήμαρχο Καντάνου-Σελίνου Αντώνη Περράκη και τους συμβούλους της Δημοτικής αρχής.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν, o δήμαρχος Αντώνης Περράκης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Κουκουλάς Μανώλης, Βακάκης Γιώργος, Σταματία Σταυρίδου-Βλησίδη, Καστρινάκης Αντώνης, Περράκης Νεκτάριος και η Μπιτσάκη Μαρία η οποία είναι μέλος και του συμβουλίου μας.

Την ομάδα μας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Σήφης Δελάκης και τα μέλη, Βαρδουλάκης Γιώργος, Πετριτάκης Μενέλαος, Τσιριντάνης Βαγγέλης, Κουφάκης Κώστας, Τσατσαρωνάκης Γιάννης, Χαλακατεβάκης Μανώλης, Δερμιτζάκης Μανώλης, Παπαδογιαννάκης Μανώλης και Λουγιάκης Αντρέας.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής μας, με τον Δήμο να δηλώνει ότι θα σταθεί αρωγός και μπροστάρης στα δίκαια αιτήματα μας για οριστική επίλυση του προβλήματος.

Επίσης ο Δήμος δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα μας σε ότι χρειαστεί στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι μας λόγω της πανδημίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, απόδειξη ότι Δήμος και Αθλητικός Όμιλος Παλαιοχώρας, προχωράνε ενωμένοι και μαζί για την επίλυση του χρόνιου προβλήματος που λέγεται αθλητικές εγκαταστάσεις.

Εκ του Δ.Σ.