Συνεχίζουν οι εικόνες έλλειψης μέτρων προστασίας σε χώρους που συνωστίζεται πολύς κόσμος.

Απίστευτες ουρές την Δευτέρα νωρίς το πρωί στο ΙΚΑ Χανίων. Εκτός όμως από τις ουρές που σχηματίζονται, αφού πολλοί συμπολίτες μας θέλουν να διεκπεραιώσουν τις προσωπικές υποθέσεις τους, η εικόνα αποδεικνύει ότι δεν λαμβάνεται κανένα μέτρο προστασίας.

Στην κυριολεξία, ο ένας είναι πάνω στον άλλο και δεν είνα υπερβολή να τονιστεί ότι κάποιοι νιώθουν την… ανάσα εκείνου που στέκεται δίπλα τους.

Επικοινωνώντας πάντως με το Flashnews.gr, ο διευθυντής του υποκαταστήματος του ΕΦΚΑ Χανίων, Στέλιος Ανετάκης μας τόνισε ότι, “μεχρι τις 12:30 το μεσημέρι όλος ο κόσμος είχε εξυπηρετηθεί πλήρως από το προσωπικό μας. Από τις 12 και μετά οι χώροι του ΕΦΚΑ Χανίων ήταν σχεδόν άδειοι από κόσμο”.

Αξίζει μάλιστα να ξανατονιστεί ότι το προσωπικό του υποκαταστήματος ΕΦΚΑ στα Χανιά, σε πολλές περιπτώσεις καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να εξυπηρετήσει πλήθος κόσμου, την ίδια στιγμή που οι ελλείψεις ειναι αρκετές.

Παρόμοια εικόνα συνωστισμού παρατηρηθηκε και σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Η φωτογραφία είναι επίσης τραβηγμένη σήμερα το πρωί, από δρομολόγιο Κίσαμος-Χανιά.

Είναι εμφανές ότι δε λαμβάνεται κανένα μέτρο προστασίας και ο κόσμος είναι (σχεδόν) στοιβαγμένος.

Και στις δύο περιπτώσεις όπως γίνεται αντιληπτό, κάποιοι φορούν μάσκες και κάποιοι όχι…

Κι όλα αυτά, λίγες ημέρες πριν την άφιξη τουριστών από το εξωτερικό, που ειδικά στην περίπτωση της μετακίνησης, μέσω λεωφορείων, θα εντείνει το πρόβλημα και θα αυξήσει την ανάγκη για λήψη μέτρων προστασίας, λλόγω κορωνοϊού. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook