Η πίστωση προέκυψε ύστερα από αίτημα του Δήμου Αποκορώνου. 

Με την υπ’άριθμ.121666/16-06-2020 απόφασή του, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ.Σταύρος Αρναουτάκης έγκρινε διάθεση πίστωσης ενός (1) νέου υποέργου “ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΒΡΥΣΣΩΝ-ΣΦΑΚΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟ ΑΛΙΚΑΜΠΟΥ” ποσού 160.000 ευρώ.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, η παραπάνω πίστωση προέκυψε ύστερα από αίτημα του Δήμου Αποκορώνου και μετά από αυτοψία διαπιστώθηκε ότι η κύρια και μοναδική οδός που συνδέει την επαρχιακή οδό Βρυσσών-Σφακίων με τον οικισμό του Αλίκαμπου χρειάζεται αντικατάσταση του υφιστάμενου ασφαλτοτάπητα καθώς και εργασίες ανακατασκευής του υφιστάμενου οδοστρώματος προκειμένου αποκατασταθούν οι ζημιές που έχει υποστεί με την πάροδο των χρόνων. Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος δρόμος είναι ο αυτός που χρησιμοποιούν όλοι οι κάτοικοι του Αλίκαμπου καθώς είναι ο μοναδικός που συνδέει το χωριό με την επαρχιακή οδό.

Συγκεκριμένα η οδός έχει μήκος 1.500μ. Και μέσο πλάτος 6,00μ. Στο μεγαλύτερο μέρος της χρειάζεται φρεζάρισμα, εξυγίανση του οδοστρώματος, συμπλήρωση υπόβασης, ασφαλτική προεπάλειψη και νέο ασφαλτικό τάπητα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook