Έντονη ανησυχία σε κατοίκους και επιχειρηματίες – Σκύλος επιτέθηκε σε διαρρήκτη

Στόχος διαρρηκτών έχει γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα η περιοχή του Ακρωτηρίου στον Δήμο Χανίων και ειδικά η περιοχή μεταξύ των χωριών Αρώνι και Καθιανά.

Πριν από δύο περίπου εβδομάδες άγνωστος ή άγνωστοι διέρρηξαν κατάστημα – παντοπωλείο στο Αρώνι, του οποίου ο ιδιοκτήτες είχε πέσει και πάλι πριν από μικρό χρονικό διάστημα , θύμα διαρρηκτών. 

Όμως αυτή την φορά είχε αφήσει ελεύθερο μέσα στο κατάστημα τον σκύλο του, ο οποίο φαίνεται πως επιτέθηκε στον διαρρήκτη καθώς στον χώρο βρέθηκαν ίχνη αίματος.

Επιπλέον πριν από μια περίπου εβδομάδα στόχος διαρρηκτών έγινε ένα σπίτι στον δρόμο που συνδέει τα χωριά Αρώνι και Καθιανά και το βράδυ του περασμένου Σαββάτου άγνωστοι διέρρηξαν ένα ακόμη σπίτι στην ίδια περιοχή.

Μάλιστα οι δράστες προξένησαν ζημιές σπάζοντας το ενισχυμένο τζάμι μπαλκονόπορτας καθώς και ρολά, ενώ στην συνέχεια πήγαν σε δωμάτιο του σπιτιού αναστατώνοντας τα πάντα. 

Να σημειωθεί πως δεν πήραν κάποιες ηλεκτρονικές συσκευές παρά μόνο ότι χρυσαφικό ή κόσμημα τους «γυάλιζε» και ήταν εύκολο προς μεταφορά.

Τα συνεχή αυτά περιστατικά έχουν προκαλέσει εύλογη ανησυχία σε κατοίκους και επιχειρηματίες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook