Ο «γρίφος» για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Σουμπίνιο στη μεσαία γραμμή του ΟΦΗ κόντρα στον Ολυμπιακό φαίνεται ότι αρχίζει να λύνεται σιγά σιγά μέσα από τις προπονήσεις και την προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου.

Ο Ματίας Βερόν που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και πήρε ανάσες έχει το ισχυρό προβάδισμα για να πάρει το ρόλο του αντι Σουμπίνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να παίξει μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ που θα είναι ο Μποντόρ με τον Κάλαϊτζιτς.

Από εκεί και πέρα η ενδεκάδα του ΟΦΗ όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει άλλη αλλαγή σε σχέση με το ματς με την ΑΕΚ και ο Αναστόπουλος ετοιμάζει την ίδια ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για να θωρακίσει πρώτα απ΄όλα την άμυνα του και να χτυπήσει με τις αντεπιθέσεις τον Ολυμπιακό.

Στα της σημερινής προπόνησης τώρα αυτή αφιερώθηκε σε σπρίντ, ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής ενώ ακολούθησε στο τέλος και ένα δίτερμα που έγινε για περίπου 20 λεπτά στο οποίο σκόραραν οι Μάντζιος, Γαλανόπουλος, Καμπάνταης και Ζορμπάς.

Ξεκίνησαν ασκήσεις με μπάλα οι Βάντο και Χαριτωνίδης

Το ευχάριστο για τον Νίκο Αναστόπουλο ήταν ότι στη σημερινή προπόνηση είδε μετά από καιρό τους Βάντο και Χαριτωνίδη να κάνουν σπρίντ και να εκτελούν ασκήσεις με μπάλα κάτι που δείχνει ότι η ένταξη τους στο κανονικό πρόγραμμα δεν θα αργήσει να έρθει.

Ειδικά ο Βάντο αν όλα πάνε καλά δεν αποκλείεται στο ματς με τον Άρη στο «Γεντί Κουλέ» να είναι ετοιμοπόλεμος ενώ ο Χαριτωνίδης που είχε πιο σοβαρό τραυματισμό θα χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο να επανέλθει.

Σε αντίθεση με τους Βάντο και Χαριτωνίδη ο Μπούρμπος συνέχισε και την Τετάρτη το ατομικό του πρόγραμμα και δεν αποκλείεται από την επόμενη εβδομάδα να επιχειρήσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας αφού βρίσκεται στο τελικό στάδιο της επιστροφής του από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τους τελευταίους 2 μήνες.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό θα συνεχιστεί την Πέμπτη με μια προπόνηση που θα γίνει στις 5.30 το απόγευμα στο ΒΑΚ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook