Οι καταναλωτές μπορούν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους από τα αντίστοιχα σημεία πώλησης

Σε συνέχεια της συνεργασίας που είχε με τον ΕΦΕΤ και της σχετικής χθεσινής (29/06) ανακοίνωσης, η ΕΛΓΕΚΑ προχωρά σε οικειοθελή ανάκληση του συνόλου των παρτίδων του προϊόντος «SUNSWEET Αποξηραμένα Βερίκοκα χωρίς κουκούτσι», συσκευασία 175 γραμμαρίων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «εφαρμόζοντας αυστηρότατες διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας για όλα τα προϊόντα που διαθέτει, η εταιρεία προχώρησε από την πρώτη στιγμή σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, με υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στο καταναλωτικό κοινό και τους πελάτες της».

Επίσης, σύμφωνα με τo ΑΠΕ-ΜΠΕ, η εταιρεία ενημερώνει ότι οι καταναλωτές που τυχόν έχουν ήδη προμηθευτεί τα συγκεκριμένα προϊόντα, μπορούν να τα επιστρέψουν στα σημεία πώλησης που τα αγόρασαν, προκειμένου να γίνει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων, ανάλογα με την πολιτική που εφαρμόζει το εκάστοτε σημείο πώλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμμή εξυπηρέτησης της εταιρείας στο τηλέφωνο 210-2415100.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook