Μεγάλο φινάλε κάνει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη από τον Alpha και την τηλεόραση μετά από τριάντα χρόνια καθημερινής παρουσίας.

Μια ιδιαίτερη -σίγουρα- και συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή, από την οποία δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από το πλευρό της τα τέσσερα παιδιά της και ο σύζυγός της.

Ο γιος της Αγγελος, οι κόρες της Λάουρα και Βαλέρια και φυσικά η μικρή Μαρίνα βρέθηκαν στο πλατό για να στηρίξουν την μητέρα τους, μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο.
Στην αρχή ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο παλιός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη εμφανίστηκε στο πλατό και «πρόδωσε» ότι όλη η οικογένειά της ήταν εκεί… δίπλα της, πίσω από τις κάμερες στηρίζοντάς την σε αυτή την τελευταία συγκινητική εκπομπή στο κλείσιμο μιας τηλεοπτικής πορείας 30 χρόνων.

Και στη συνέχεια ήρθαν οι εκπλήξεις! Η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε αιφνιδιαστική είσοδο στο πλατό και φυσικά πήρε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει στο φινάλε της αγαπημένης της φίλης. Και κάπου εκεί η μία έκπληξη άρχισε να διαδέχεται την άλλη, με την Ελένη Μενεγάκη να σηκώνεται από την πολυθρόνα της και να κατευθύνεται στην οικογένειά της. Αφού έδωσε ένα μεγάλο φιλί στον Μάκη Παντζόπουλο αγκάλιασε και έδειξε στην κάμερα τα 4 παιδιά της, με το χέρι στην καρδιά, λέγοντας για μια ακόμη φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια.

Βαθιά συγκινημένη από την αρχή της εκπομπής, είχε στο πλευρό της όλη τα μέλη της οικογένειάς της με την Ελένη Μενεγάκη να μην σταματάει τις εκπλήξεις…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στιγμές…. #eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook