Στο Επιμελητηρίο Λασιθίου βρίσκεται αυτήν την ώρα ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Ο κ. Θεοχάρης βρίσκεται στην Κρήτη από το απόγευμα της Τρίτης ξεκινώντας την περιοδεία του στο νησί και το πρωί της Πέμπτης είναι στον Άγιο Νικόλαο. Ο Υπουργός Τουρισμού βρίσκεται στο Επιμελητήριο Λασιθίου όπου συμμετέχει σε ημερίδα για τον τουρισμό. Πριν μπει στην αίθουσα, ο κ. Θεοχάρης είχε συνάντηση με καταστηματάρχες από τον χώρο εστίασης που σήμερα και για ένα 24ωρο είναι κλειστά διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες που επικρατούν στον κλάδο μετά την πανδημία του κορονοϊού.

Ο κ. Θεοχάρης άκουσε τους τρεις από τους τέσσερις δημάρχους του Νόμου Λασιθίου μιας και ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου απουσίαζε.

Στις 3 μ.μ. της ίδιας ημέρας ο κ. Θεοχάρης θα συναντηθεί στο Δημαρχείο Ηρακλείου με το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό, στις 3:30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη στην Περιφέρεια Κρήτης και στις 4 μ.μ. θα συναντήσει τουριστικούς φορείς του νομού στο Aquila Atlantis Hotel.

Εκεί εκπρόσωποι των εργαζόμενων στον τουρισμό θα του παραδώσουν υπομνήματα με τα αιτήματα τους.

Στις 6 μ.μ., ο Υπουργός Τουρισμού θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ.

Την Παρασκευή, 3 Ιουλίου, στις 10 π.μ., ο κ. Θεοχάρης θα επισκεφτεί το Επιμελητήριο Χανίων, όπου θα έχει συνάντηση με τοπικούς τουριστικούς φορείς και κατόπιν, στις 11:30 π.μ., θα μεταβεί στο Δημαρχείο Χανίων προκειμένου να συναντήσει το Δήμαρχο της πόλης, κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη και Δημάρχους του νομού. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο αεροδρόμιο Χανίων στη 1:15 μ.μ.

Στις 4:15 μ.μ. της ίδιας ημέρας ο Υπουργός Τουρισμού θα πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο της πόλης κ. Γιώργο Μαρινάκη και ακολούθως θα επισκεφτεί το Επιμελητήριο Ρεθύμνου. Στη συνέχεια ο κ. Θεοχάρης θα συναντήσει τοπικούς τουριστικούς φορείς στην Ένωση Ξενοδόχων Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook