Οι πληροφορίες βγαίνουν με το “σταγονόμετρο” χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση μέχρι τώρα.

Μια επιχείρηση, η οποία καλύπτεται με …πέπλο μυστικότητας είναι σε εξέλιξη από χθες το βράδυ στο λιμάνι της Παλαιόχωρας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Λιμενικές αρχές προχώρησαν σε έρευνα φουσκωτού σκάφους, στρατιωτικού τύπου, με κινητήρες εκατοντάδων ίππων, με ραντάρ ανοιχτής θάλασσας, όπου επέβαιναν 7 άτομα, τα οποία ήρθαν από την Λιβύη. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Flashnews.gr από ντόπιους κατοίκους, τα μέλη του πληρώματος (ένας ή δύο Έλληνες) έφεραν προσωπικό οπλισμό, ενώ πάντα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος, ίσως, είναι αλλοδαποί. 

Οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν ότι οι Λιμενικές αρχές σταμάτησαν το σκάφος μεσοπέλαγα, ενώ υπήρχε και δεύτερο σκάφος όπου διέφυγε. 

Στο σκάφος βρέθηκαν περίπου 200 κιλά ψάρια, ενώ δεν βρέθηκαν υλικά ψαρέματος. Παράλληλα, δεν υπάρχει πληροφορία για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών. Κάποιοι από τους επιβαίνοντες έφεραν μαζί τους ελαφρύ οπλισμό.  

Τέλος, σύμφωνα με μαρτυρία που έγινε στο Flashnews.gr, το ένα σκάφος ξεκίνησε πριν δύο ημέρες από το λιμάνι στο Καστέλι Κισάμου με δύο επιβαίνοντες, ενώ προηγουμένως είχε φορτώσει σημαντική πόσοτηα καυσίμων. 

Αρχικά χθες το βράδυ αποκλείστηκε το λιμάνι της περιοχής, ενώ τώρα είναι αποκλεισμένο το σημείο που έχουν δέσει το σκάφος και δεν επιτρέπεται να πλησιάσουν ούτε οι ντόπιοι ψαράδες στις βάρκες τους. 

Το πλήρωμα του σκάφους οδηγείται στον εισαγγελέα, ενώ στην επιχείρηση που έχει στηθεί συμμετέχουν και άνδρες της Αστυνομίας. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook