Στο Ηράκλειο της Κρήτης με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της Εύα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Βάσω Λασκαράκη και απολαμβάνει την κάθε στιγμή παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η γνωστή ηθοποιός μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της σειράς «Έρωτας μετά» και το συγκλονιστικό φινάλε στον Alpha έφυγε με την οικογένειά της για ένα ξεχωριστό καλοκαίρι.

Η αλήθεια είναι πως στην περίοδο της καραντίνας το γνωστό ζευγάρι έμεινε στο σπίτι ακολουθώντας τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας, αλλά τώρα που τελείωσε το lockdown ξεκίνησε ένα όμορφο καλοκαίρι για εκείνη. Δεδομένου μάλιστα, ότι ο σύζυγός της και γνωστός σεφ έχει αναλάβει την κουζίνα γνωστού ξενοδοχείου στην Κρήτη, η γνωστή ηθοποιός αναμένεται να περάσει μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στο όμορφο νησί.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη η Βάσω Λασκαράκη δεν σταματά τις βόλτες στην παραλία και τις βουτιές. Η ίδια μάλιστα ανέβασε μια σειρά από νέες φωτογραφίες με φόντο το απέραντο γαλάζιο, αναφέροντας πως… ονειρεύεται το καλοκαίρι να κρατήσει για πάντα!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook