Φονική σύγκρουση αυτοκινήτων στον ΒΟΑΚ – Σε κρίσιμη κατάσταση οδηγός μοτοσικλέτας στην Ιεράπετρα

Δυστυχώς ένα ακόμη καλοκαίρι φαίνεται πως οι κίνδυνοι για ανθρώπινες ζωές στην Κρήτη είναι μεγαλύτεροι λόγω των τροχαίων παρά ακόμη και από την πανδημία του κορωνοϊού.

Την νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, ένας Γερμανός – μόνιμος κάτοικος Πρινέ Ρεθύμνου – τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο στον ΒΟΑΚ , στο ύψος του Μπαλί Ρεθύμνου.

Όπως γράφει το goodnet.gr, από το άλλο αυτοκίνητο ανασύρθηκε ελαφρά τραυματισμένος ένας Ρώσος τουρίστας ο οποίος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Σχεδόν ένα 24ωρο μετά, το βράδυ της Πέμπτης, στην περιφερειακή οδό της Ιεράπετρας, ένας 22χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, τραυματίστηκε πολύ βαριά όταν η μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο τζιπ,.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες οι οποίοι μετέφεραν τον τραυματία στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου οι γιατροί κατάφεραν να τον κρατήσουν στην ζωή, ενώ στην συνέχεια διακομίσθη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εφημερεύοντος νοσοκομείου του Ηρακλείου με βαριά τραύματα και με τις επόμενες ώρες να είναι κρίσιμες για την ζωή του.

(κεντρική φωτο απο neakriti.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook