Η σχέση τους δυναμώνει και οι δυο τους είναι πια αχώριστοι. Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου και τον αγαπημένο Φίλιππο Τσαγκρίδη που το βράδυ της Τετάρτης απόλαυσαν ένα ρομαντικό δείπνο στα βόρεια προάστια και χαλάρωσαν μακριά από όλους και από όλα.

Το αγαπημένο ζευγάρι που αγαπά τα ταξίδια και την καλή κουζίνα, βρέθηκε σε γνωστό ιαπωνικό bar restaurant στα Βριλήσσια και απόλαυσε ένα γεύμα για δυο με εκλεκτές γεύσεις.

Η παρουσιάστρια του Open που την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ρίξει αυλαία για το καλοκαίρι με την εκπομπή «Ευτυχείτε», ανανεώνοντας το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, είναι στα καλύτερά της και ανυπομονεί να ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές της. Όσο για τον σύντροφό της, είναι full in love με το κορίτσι του και ανυπομονεί να κάνουν μαζί τις καλοκαιρινές βουτιές τους.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και ένα περίπου χρόνο και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Οι πρώτες φήμες για το ειδύλλιό τους ξεκίνησαν τον περσινό Απρίλη, με την είδηση της σχέσης να επιβεβαιώνεται τρεις μήνες μετά. Από τότε οι δυο τους έχουν ταξιδέψει πολύ μαζί (πριν την καραντίνα για τον κορονοϊό) ενώ τώρα άρχισαν και πάλι δειλά δειλά τις πρώτες βραδινές εξόδους τους.

Τόσο ο Φίλιππος μάλιστα, όσο και η Κατερίνα ανέβασαν φωτογραφίες από τη γαστρονομική τους εμπειρία στην ιαπωνική κουζίνα στο Instagram και τα πιάτα που δοκίμασαν ήταν εντυπωσιακά!

Το ζευγάρι απόλαυσε το βράδυ του αγκαλιά!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook