Απόλυτα ενημερωμένος για τις ανάγκες του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου και τις λοιπές ανάγκες του Νομού Λασιθίου εμφανίστηκε ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας κατά την αποψινή επίσκεψη του στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, συνοδευόμενος από Υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου αλλά και την Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, Λένα Μπορμπουδάκη.

Ο κ. Κικίλιας αφού ξεναγήθηκε σε διάφορους χώρους του νοσοκομείου έδωσε συνέντευξη τύπου, παρουσία και των Υπηρεσιακών παραγόντων του νοσοκομείου και των εκπροσώπων ΜΜΕ. Στην συνέχεια, ακολούθησε ενημέρωση-σύσκεψη για τα ζητήματα και τα προβλήματα, παρουσίασε το έργο του Υπουργείου Υγείας και της πολιτικής ηγεσίας, καθώς και του ΕΟΔΥ κατά την διάρκεια της πανδημίας. Δήλωσε αισιόδοξος ότι η Κρήτη και η χώρα θα τα καταφέρει. 

Ο Διοικητής του νοσοκομείου, αλλά και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου φαίνεται να έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την επίσκεψη του Βασίλη Κικίλια, έθεσαν τα θέματα και τις προτεραιότητες που πρέπει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να κοιτάξει και η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, Λένα Μπορμπουδάκη παρουσίασε τον σύντομο απολογισμό που έχει γίνει και που αφορά το νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου κατά τους τελευταίες μήνες. 

Τον Υπουργό Υγείας, συνόδευε ο Βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ, Μάξιμος Σενετάκης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook