Η οικογένειά του πήρε την μεγάλη απόφαση για δωρεά των οργάνων του

Δυστυχώς σε τραγωδία εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο ατύχημα το οποίο συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, στην περιφερειακή οδό της Ιεράπετρας, όταν ένας 22χρονος οδηγός μοτοσικλέτας, τραυματίστηκε πολύ βαριά στην διάρκεια σύγκρουσης  με αυτοκίνητο.

Ο νεαρός και παρά τις προσπάθειες των γιατρών στην ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, το βράδυ της Παρασκευής υπέκυψε στα πολύ βαριά τραύματα που έφερε κυρίως στην περιοχή του αυχένα.

Η οικογένειά του έχει ήδη πάρει τη μεγάλη απόφαση της δωρεάς των οργάνων του και άμεσα ενημερώθηκε ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων προκειμένου να γίνουν οι διαδικασίες για την δωρεά ζωής.

Ο πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, Γιάννης Λιονάκης σε ανάρτησή του αναφέρεται και σε ένα ποστάρισμα του άτυχου Δημήτρη στις 21 Μαρτίου.

«ΑΠΟΨΕ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΜΑΝΟΛΗΣ.ΑΥΡΙΟ;
Φιλαράκια με τη μηχανή σας νοιώθετε δέσιμο,έρωτα ..
Μην εμπιστεύεστε τη δύναμη που έχει,και τη «δύναμη» που σας δίνει ..Οδηγικές συμπεριφορές όλων μας,ανυπαρξία κουλτούρας συνύπαρξης με το αυτοκίνητο,αδικαιολόγητες ταχύτητες σε άθλιες υποδομές,υπερβολική εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας,έχουν συχνά,όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά ακόμη ,τραγικά αποτελέσματα ..
Να οδηγείτε με την αίσθηση του άγνωστου της επόμενης στιγμής ..
Μην οδηγείτε σα να μην υπάρχει αύριο!!
Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς σου..
Σημ..Αυτό έγραφε σε ανάρτηση του το παλικάρι στις 21/3..
Και πόσο μεγαλείο οι δικοί του να δωρίζουν όργανα του..»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook