Παρουσίες και…..απουσίες στην τελετή υπογραφής της προγραμματικής σύμβασης για τα Νεώρια

Μεγάλη μέρα η χθεσινή για τον δήμαρχο Χανίων, γιατί μπορεί η προεργασία για την προγραμματική σύμβαση για την μελέτη των Νεωρίων να είχε γίνει από τον προηγούμενο δήμαρχο, αλλά στη σύμβαση η υπογραφή που μπήκε ήταν του νυν δημάρχου.

Λογικό και επόμενο λοιπόν στην μεγάλη αυτή στιγμή – ειδικά μετά τα δημοσιεύματα για την μεταξύ τους σχέση (εδω και εδω) – να παραστεί στην τελετή και η υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου.

Τελείως διακριτικά μακριά από τις πρώτες καρέκλες όπου κάθονταν οι άλλοι βουλευτές και επίσημοι,  η κυρία Μιχαηλίδου παρακολούθησε όλη την τελετή.

Βέβαια το βράδυ, στο δείπνο που παρέθεσε ο Δήμαρχος στην ψαροταβέρνα «Αποστόλης» στο ενετικό λιμάνι, ήταν στο πλευρό του Παναγιώτη Σημανδηράκη στο τραπέζι, καθήμενη εξ αριστερών του Δημάρχου, ενώ εκ δεξιών ήταν η υπουργός κα Λίνα Μενδώνη και στο ίδιο τραπέζι ο υφυπουργός παιδείας Βασίλης Διγαλάκης, ο βουλευτής Μανούσος Βολουδάκης και η υπεύθυνη του γραφείου τύπου του ΥΠΠΟ Άννα Παναγιωταρέα.

Πάντως η υφυπουργός εργασίας μπορεί να παρέστη στην τελετή υπογραφής της σύμβασης για τα Νεώρια, αλλά εντύπωση προκάλεσε η απουσία τουλάχιστον των επικεφαλής από τις άλλες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Όπως αίσθηση προκάλεσε και το ότι ο κ. Σημανδηράκης δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στο ότι η όλη δουλειά είχε προετοιμαστεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Και μόνο ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Διαμαντόπουλος μίλησε για την καλή συνεργασία που είχαν με τον Τάσο Βάμβουκα για το θέμα.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook