Συναντήσεις της Συντονίστριας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης στην Αθήνα.

Προγραμματισμένες συναντήσεις στο Υπουργείο Εσωτερικών και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας πραγματοποίησε η Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Μαρία Κοζυράκη στο πλαίσιο διήμερης παραμονής της στην Αθήνα, προκειμένου να προωθήσει θέματα που αφορούν το φορέα.

Στο Υπουργείο Εσωτερικών συναντήθηκε με το Διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Παναγιώτη Θεοδορικάκο και με το Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών & Οργάνωσης Μιχάλη Σταυριανουδάκη, με ατζέντα επικεντρωμένη κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Κρήτης, θέτοντας ως προτεραιότητα την απαραίτητη ενδυνάμωση συγκεκριμένων οργανικών μονάδων του φορέα σε στελεχιακό δυναμικό για την άσκηση αρμοδιοτήτων που αφορούν άμεσα την τοπική αυτοδιοίκηση.

Στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας η συνάντηση με τον Υπουργό Κωστή Χατζηδάκη αφορούσε ζητήματα δασικής πολιτικής. Τέλος, η Συντονίστρια συμμετείχε σε συναντήσεις εργασίας με επιτελής της Γενικής Γραμματείας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων τόσο για θέματα της Γενικής Διεύθυνσης Δασών & Δασικού Περιβάλλοντος όσο και για θέματα της Γενικής Διεύθυνσης Περιβαλλοντικής Πολιτικής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook