Σταμάτησαν τα έργα στην μέση – Καταγγελίες από οδηγούς για την ελλιπή σήμανση

Ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στον οδικό άξονα Ίμβρου – Χώρας Σφακίων εδώ και μερικές ημέρες. 

Τα έργα διαπλάτυνσης του δρόμου έχουν σταματήσει και η κατάσταση του οδοστρώματος είναι πολύ επικίνδυνη για τους οδηγούς των αυτοκινήτων και ειδικά για τους μοτοσικλετιστές, αφού το οδόστρωμα έχει πολλές πέτρες και είναι πάρα πολύ ολισθηρό. 

Η σήμανση είναι ελλιπής, την νύχτα δεν υπάρχει κανένα φωτιστικό στοιχείο που να προειδοποιεί τους οδηγούς, ενώ έχει αφαιρεθεί σε μεγάλη απόσταση η προστατευτική μπάρα που υπήρχε, με σοβαρό κίνδυνο να προκληθεί κάποιο ατύχημα. 

Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί σιδερόβεργες σχεδον στο μέσο της νέας χάραξης σε όλο το μήκος του δρόμου που γίνονται οι εργασίες, οι οποίες όμως είναι ελάχιστα έως καθόλου διακριτές, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης ζημιάς στα οχήματα, ενώ οι μοτοσικλετιστές διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο ατυχήματος εφόσον πέσουν επάνω ή και ακόμα αν κάποιο χαλίκι εκσφενδονιστεί πάνω τους από κάποιο διερχόμενο όχημα. 

Θα πρέπει άμεσα να παρθούν μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, καθότι ο δρόμος είναι πολυσύχναστος, ενώ εξυπηρετεί και πολλά τουριστικά λεωφορεία που επιστρέφουν τους επισκέπτες από το Φαράγγι της Σαμαριάς. 

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κύριο Νίκο Καλογερή, μας ενημέρωσε ότι υπάρχει ένα θέμα στην χρηματοδότηση του έργου το οποίο προσπαθούν να επιλύσουν, ενώ θα επιληφθεί άμεσα του θέματος αναφορικά με την ελλιπή σήμανση του έργου. 

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από το σημείο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook