Νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία στη Ζαχάρω.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την τραγωδία στην Μηλέα Ζαχάρως. Πρώην εκπαιδευτικός και “σκληρός” πατέρας ο 83χρονος που σκότωσε το γιο του και αυτοκτόνησε.

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις για την οικογενειακή τραγωδία που δεν την χωράει ανθρώπινος νους στην Μηλέα στην Ζαχάρω.

Το βράδυ της Δευτέρας (06.07.2020) ο 86χρόνος πατέρας πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον 45χρόνο γιο του και στην συνέχεια γυρίζοντας το όπλο πάνω του αυτοκτόνησε.

Μέσα σε λίγα λεπτά η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην κοινωνία του μικρού χωριού που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί. Το διπλό κακό, το φονικό που θα στοιχειώνει για χρόνια το μικρό αυτό χωριό.

Τον περίμεναν τα αδέρφια του

Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός έμενε μόνος του στο πατρικό του σπίτι στην Μηλέα. Με την σύζυγο του, η οποία έφυγε από την ζωή πριν χρόνια, είχαν αποκτήσει εννέα παιδιά, όλα γνωστά τόσο στην κοινωνία της περιοχής της Ζαχάρως όσο και του Πύργου.

Ως έναν άνθρωπο «σκληρό» τον χαρακτηρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής.  Ο μικρότερος γιός του, ο βενιαμίν της οικογένειας είχε κατέβει το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Ζαχάρως και έμενε είτε με τον πατέρα στο χωριό είτε στον Πύργο . Χθες είχε κανονίσει να βρεθεί στον Πύργο με τα αδέρφια του, προκειμένου να φάνε όλοι μαζί τα ψάρια που είχε ψαρέψει.

Πριν κατέβει στον Πύργο όμως αποφάσισε να ενημερώσει και να συναντήσει για λίγο τον πατέρα του. Μία συνάντηση που τελικά οδήγησε σε αυτήν την τραγωδία. Τα αδέρφια του, ενώ τον περίμεναν ενημερώθηκαν για το κακό που είχε συμβεί και για την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια τους.

πηγή: patrisnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook