Αντίκρισαν έκπληκτοι τη στάθμη του νερού να έχει πέσει κάτω από το επιτρεπτό όριο

Απογοητευτική ήταν η εικόνα που παρουσίαζε χθες το κολυμβητήριο Χανίων. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Ρούσσος Πιτσουλάκης, γονείς αντίκρισαν έκπληκτοι τη στάθμη της πισίνας να βρίσκεται κατά πολύ πιο κάτω από το επιτρεπτό όριο για την ασφαλή κολύμβηση και προπόνηση των αθλητών (περίπου 50 – 60 πόντους χαμηλότερα από το όριο).

Μάλιστα όπως επισημαίνει δεν υπήρχε καμία ενημέρωση για την κατάσταση προς τους γονείς και τους αθλητές, τονίζοντας ότι η ανέχεια και η καλοσύνη έχουν όρια και ότι πρέπει οι υπεύθυνοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους, σχολιάζοντας μάλιστα το γεγονός ότι η απάντηση του ΕΑΚ το βράδυ ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΑΚ, η πτώση της στάθμης του νερού τη Δευτέρα στην 50αρα πισίνα του κολυμβητηρίου που έχασε μεγάλη ποσότητα νερού, οφειλόταν σε τεχνική βλάβη η οποία αποκαταστάθηκε με αποτέλεσμα να αναπληρωθεί το νερό και η πισίνα να είναι έτοιμη για χρήση σήμερα. Η ανακοίνωση του ΕΑΚ καταλήγει ζητώντας συγγνώμη από το κοινό και τα σωματεία για την αναστάτωση.

Σε ανακοίνωσή του, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, γνωστοποιεί ότι διαπίστωσε εκ των υστέρων το πρόβλημα που υπήρξε με το να πέσει η στάθμη του νερού στην 50άρα πισίνα. Εκφράζει δε τη λύπη του, για το γεγονός ότι “τα προβλήματα εξακολουθούν να υφίστανται σε μια εγκατάσταση, που θα μπορούσε να έχει μόνο οφέλη για τον αθλητισμό και την κοινωνία της πόλης”.

Τονίζει, συν τοις άλλοις ότι δεν έχει λάβει ακόμα κάποια ενημέρωση για το τι θα ακολουθήσει με την αφαίρεση των σκέπαστρων στις δύο μικρότερες πισίνες 25 και 12,5 μέτρων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook