Με ιδιαίτερα σημασιολογικό χαρακτήρα η επίσκεψη 35μελους αντιπροσωπείας της Τοπικής Διοίκησης Χανίων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ,στο ακριτικό νησί της Γαύδου ,στις 2,3 και 4 Ιουλίου .

Οι εν ενεργεία και απόστρατοι αστυνομικοί των Χανίων, παράδωσαν φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό στον αγροτικό ιατρό Νίκο Παπαδόπουλο ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την ευγενική αυτή προσφορά  και περιέγραψε τις  ανάγκες σε φάρμακα,  και  υγειονομικό υλικό γενικά υλικό   που αυξάνονται ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο του νησιού Μιχάλη Λαμπάκη ο οποίος  αναφέρθηκε στην ανάπτυξη του νησιού , τα προβλήματα και τις προοπτικές του και παρέλαβε την  αναμνηστική πλακέτα της Δημάρχου  Λίλιαν Στεφανάκη, η οποία απουσίαζε εκτός Γαύδου.

Ως ένδειξη αναγνώρισης του δύσκολου  έργου  του,   στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης, ο επί χρόνια αστυνομικός του νησιού Αρχιφύλακας Ευσέβιος Δασκαλάκης, ο οποίος είναι και μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών  βραβεύτηκε από  την Τοπική Διοίκηση Χανίων. 

Έντονα συγκινησιακά φορτισμένη ηταν η στιγμή της έπαρσης της ελληνικής σημαίας έξω από τον Αστυνομικό Σταθμό ,  εκεί που φυλάσσονται  οι  «Θερμοπυλες» της ελληνικής επικράτειας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook