Έχασε τη ζωή του ενώ στην παραλία ήταν η οικογένειά του

Νεκρός είναι ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής σνόουμπορντ Άλεξ Πούλιν, ο οποίος πνίγηκε ενώ έκανε ψαροντούφεκο στο Παλμ Μπιτς στο νότιο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.

Τον άτυχο 32χρονο βρήκε ένας κολυμβητής σε έναν τεχνητό ύφαλο και αμέσως κάλεσε σε βοήθεια τους σέρφερς που βρίσκονταν στην παραλία. Ένας ναυαγοσώστης τον έβγαλε στην ακτή με ένα τζετ σκι, του έκανε τεχνητή αναπνοή για 45 λεπτά όμως ο Πούλιν ήταν ήδη νεκρός.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 32χρονος δεν χρησιμοποιούσε μπουκάλα οξυγόνου και όταν βρέθηκε φορούσε μια πολύ βαριά ζώνη στη μέση του. Η τραγική σύμπτωση είναι ότι όταν έχασε τη ζωή του ήταν στην παραλία μέλη της οικογένειάς του.

Ο Πούλιν είχε στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής στο σνόουμπορντ κρος, το 2011 και το 2013 και ήταν ο σημαιοφόρος της Αυστραλίας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 στο Σότσι.

Δύο μέρες πριν βρει τραγικό θάνατο είχε ανεβάσει ένα βίντεο στο Instagram με την σύντροφό του, το μοντέλο Ellidy Vlug. Σε συνέντευξη που είχαν δώσει το 2016 είχαν πει ότι ένας λατρεύει την αγάπη για περιπέτειες που έχει ο άλλος.

Ήδη διεξάγεται έρευνα για τα αίτια θανάτου του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook