Η σορός του παιδιού εντοπίστηκε τυλιγμένη με σεντόνι, με μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι

Μητέρα στη Βραζιλία στραγγάλισε τον 11χρονο γιο της μέχρι θανάτου, επειδή έπαιζε με το κινητό του τηλέφωνο αργά τη νύχτα.

Το αδιανόητο έγκλημα σημειώθηκε μερικές βδομάδες αφού το παιδί της είχε αφιερώσει ποίημα, στο οποίο έλεγε πόσο την αγαπούσε.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η μητέρα έδειχνε προς τα έξω ότι είναι ο τέλειος γονιός για τον μικρό, ωστόσο τον σκότωσε επειδή οργίστηκε που ασχολούνταν με το τηλέφωνό του τόσο αργά τη νύχτα.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η Alexandra Dougokenski κατηγορείται για τη δολοφονία του μικρού Rafael. Μάλιστα αναφέρει ότι η μητέρα ομολόγησε το ειδεχθές έγκλημα.

Πριν από λίγες βδομάδες ο Rafael είχε ηχογραφήσει ένα ποίημα στο οποίο εξέφραζε την αγάπη για τη μητέρα του. Ο 11χρονος ευχαριστούσε τη μητέρα του που φρόντιζε τον ίδιο και τον αδερφό του και έλεγε ότι το χαμόγελό της «ήταν τα πάντα» για εκείνον.

Η 33χρονη διαζευγμένη μητέρα των δύο παιδιών αρχικά προσπάθησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς και να στρέψει αλλού τις έρευνες, ισχυριζόμενη ότι το παιδί είχε φύγει από το σπίτι μετά από έναν τσακωμό μαζί της για τη συμπεριφορά του.

Οι αστυνομικοί τότε ξεκίνησαν έρευνες με τη βοήθεια σκύλων αλλά και ανθρώπων από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, σε ένα δάσος κοντά στο σπίτι της 33χρονης.

Όταν οι έρευνες δεν έφεραν αποτελέσματα, εκείνη κατέρρευσε και ομολόγησε ότι είχε στραγγαλίσει το παιδί σε μία έκρηξη οργής. Η 33χρονη ανέφερε ότι «δεν μπορούσε να ζει άλλο με το ψέμα» και έπρεπε να φύγει το βάρος από τη συνείδησή της.

Δέκα μέρες μετά την εξαφάνισή του, η μητέρα αποκάλυψε ότι είχε κρύψει το πτώμα του γιου της σε ένα κουτί στο γκαράζ ενός γείτονα.

Η σορός του παιδιού εντοπίστηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης τυλιγμένη σε ένα σεντόνι, με μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook