Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν σχεδόν όλα τα μέλη του Ομίλου, καθώς και πάρα πολλοί φίλοι – υποστηρικτές του Ομίλου

Ο Ροτ. Όμιλος Ηράκλειο-Candia πραγματοποίησε την Παρασκευή την Πανηγυρική Συνεστίαση για την  Αλλαγή Ηγεσίας ροτ. χρονιάς 2020-21 στο «Mare Coffee bar  & Food». 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν σχεδόν όλα τα μέλη του Ομίλου, καθώς και πάρα πολλοί φίλοι – υποστηρικτές του Ομίλου. 

Στο βήμα ανέβηκε ο Γ. Γραμματέας 2020-2021, Γιάννης Γιαβρίδης, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και προσκάλεσε στο βήμα την απερχόμενη Πρόεδρος (2019-2020), Έλενα Κουντουράκη, που αναφέρθηκε στις πιο σημαντικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν κατά την ροτ. χρονιά 2019-20, καθώς και στην επίτευξη του στόχου που μέσα σε ένα δυσμενές και πρωτόγνωρο περιβάλλον λόγω της διασποράς του covid-19 πραγματοποιήθηκε από τον σύλλογο: Αγορά 5 ηλεκτρικών κρεβατιών στην Αιματολογική-Ογκολογική Κλινικής ΠΑΓΝΗ.

Με την ολοκλήρωση της ομιλίας της, κάλεσε στο βήμα την Πρόεδρο 2020-2021, Ρένια Φραγκάκη, της παρέδωσε τη σφύρα, τον κώδωνα του Ομίλου και της καρφίτσωσε στο πέτο το σήμα του Προέδρου, όπως ορίζει το πρωτόκολλο. Η Πρόεδρος 2020-2021 φανερά συγκινημένη, παρουσίασε το όραμα που έχει για την ηγεσία του Ομίλου, καθώς και τις δράσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν με πρωταρχικό σκοπό την επίτευξη του στόχου ροτ. χρονιάς 2020-2021 που θα είναι: Δωρεά σε Δημόσιο Νοσοκομείο.

Ακολούθησε η παρουσία των μελών Διοικητικού Συμβουλίου 2020-2021 και οι παράδοση ευχαριστήριων πλακετών στους απερχόμενους αξιωματούχους 2019-2020 για τις υπηρεσίες που προσέφεραν οι εισερχόμενοι Αξιωματούχοι.

Από κοινού όλοι μαζί ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή, την αρωγή και την υποστήριξη τους στην νέα αυτή προσπάθεια που ξεκινάει σήμερα ο Όμιλός, με την Αλλαγή Ηγεσίας του.

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα από την βελούδινη, μοναδική και ξεχωριστή φωνή της καταξιωμένης τραγουδίστριας Μυρτώ Σπυροπούλου με τους συνεργάτες της:

– Πιάνο: Δημήτρη Βαρούχα
– Ντραμς: Μάνο Ναζλή

O Ροταριανός Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τόσο για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους όσο και για την αξέχαστη, ποιοτική μουσική βραδιά που τους χάρισαν, ακρογωνιαίο λίθο για την επιτυχία της εκδήλωσης. 

Ευχαριστούν ιδιαιτέρως τους παρακάτω, που τους τίμησαν με την παρουσία τους:

Τον νέο Β. Δ. 2020-2021 ροτ. Νώντα Χαρωνίτη
Την αντιπροσωπεία του Ροτ. Ομίλου Ηράκλειο. Π.Β.Δ. Παντελή Κρουσταλάκη
& Στάθη Βασιλειάδη.
Την Πρόεδρο του Ροτ. Ομίλου El greco 
Τον Πρόεδρο Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης & Αντιπρόεδρο της ΓΕΠΟΕΤ Κο Μιχάλη Βλατάκη.
Την Πρόεδρο Σωματείου Καλλιπάτειρα  Κρήτης και Πρόεδρο Σωματείου σίτισης Κα Μαρία Αντωνακάκη.
Την Πρόεδρο LIONS ΚΝΩΣΟΣ Κα Κάλλια Λιοδάκη.
Την Πρόεδρο Ζώνης Lions Μαίρη Ζηνόζη.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση και ιδιοκτήτες του «Mare Café & food» για την άψογη και ποιοτική εξυπηρέτηση, καθώς και την αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων Πρωτοκόλλων υγιεινής covid-19.

Την Κυρία Μεταξαράκη για την χορηγία των προσκλήσεων και αφισών της εκδήλωσης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook