Φέτος οι καλοκαιρινές προσφορές, ήρθαν πιο νωρίς! Κάντε δικά σας τα έπιπλα των ονείρων σας…

Είναι ωραίο να ξεχωρίζεις… να διαφοροποιείσαι! Να μη συμβιβάζεσαι και να επιδιώκεις τον δικό σου προσωποποιημένο και μοναδικό τρόπο ζωής.  

Τα καταστήματα Shop In Furniture, το γνωρίζουν αυτό και επενδύουν στο να σας προσφέρουν έπιπλα με προσωπικότητα και καταπληκτική αισθητική, που ταιριάζουν στο δικό σας μοναδικό στυλ.

Ότι δηλαδή χρειάζεσαι για να δώσεις ταυτότητα στο χώρο σου, είτε δημιουργώντας τον από το μηδέν, είτε ανανεώνοντάς τον ακόμη και με τις μικρότερες πινελιές.

Τα προϊόντα που θα βρεις εδώ, παντρεύουν με πρωτόγνωρο τρόπο το Δανέζικο στυλ, την Μπάουχαουζ φιλοσοφία και την Ινδονησιακή τεχνοτροπία, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα πραγματικά εντυπωσιακό, που δε θα συναντήσεις αλλού! 

Προϊόντα φτιαγμένα με παραδοσιακές πρακτικές και εξαιρετικά υλικά που αντέχουν στο χρόνο και τη φθορά, όπως ο γνήσιος Δρυς, το Rattan και το ξύλο Waru.

Ο κυριότερος όμως όγκος των ειδών του ShopIn Furniture, είναι αποκλειστικά κατασκευασμένα από ξύλο Teak. Ένα εξωτικό, πυκνό ξύλο με σπάνια χαρακτηριστικά και μάλιστα από τις πιο ακριβές πρώτες ύλες, που συνήθως χρησιμοποιείται στα κατάρτια των πιο πολυτελών ιστιοφόρων. Στα σπάνια αυτά χαρακτηριστικά που το καθιστούν τόσο ιδιαίτερο, το ειδικό λάδι που περιέχει από τη φύση του και το οποίο το αναδεικνύει ως το καταλληλότερο υλικό για έπιπλα τόσο εσωτερικού, όσο και εξωτερικού χώρου, με μακρόχρονη διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα.

Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και 17 χρόνια τα καταστήματα ShopIn συνεχίζουν να προσφέρουν έπιπλα και είδη διακόσμησης, απαράμιλλης ποιότητας και υψηλής αισθητικής για το σπίτι, τον κήπο, το γραφείο, το ξενοδοχείο, το airbnb, πάντα προσιτές τιμές και άριστη εξυπηρέτηση!

Ιδανική λύση και για επαγγελματίες

Τα καταστήματα Shop In Furniture προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις και για επαγγελματίες.

Χάρη στις αποκλειστικές συνεργασίες τους με εταιρείες κατασκευής επίπλων στην Ινδονησία, τα καταστήματα Shop In Furniture, μπορούν να εξυπηρετήσουν οποιονδήποτε όγκο παραγγελίας για επαγγελματικούς χώρους (για παράδειγμα χώρους εστίασης, ξενοδοχεία και καταλύματα οποιασδήποτε δυναμικότητας κ.α.), με εγγυημένο χρόνο παράδοσης. Αυτό όμως δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα που θα απολαύσεις στη συνεργασία σου με το ShopIn Furniture.

Έχεις ένα σχέδιο στο μυαλό σου που δε μπορείς να το βρεις πουθενά; Εδώ μπορούμε να το σχεδιάσετε μαζί. Για αυτούς τους λόγους μα και πολλούς άλλους που μένει να ανακαλύψεις αν δεν το έχεις κάνει ακόμα, επικοινώνησε νωρίς, κλείσε το ραντεβού σου, και δώσε πνοή σε αυτό που οραματίζεσαι, με τον καλύτερο τρόπο. Όσο για τις τιμές, το πρώτο ραντεβού είναι αρκετό!…  

Δείτε τον κατάλογο με τις επιλεγμένες summer offers

Επισκεφτείτε τα 2 καταστήματα Shop In Furniture στα Χανιά, στη Λεωφόρο Καζαντζάκη 40 και στο Μακρύς Τοίχο (Γερμανικό Πουλί) ή κάντε ηλεκτρονικά τις αγορές σας και επωφεληθείτε από τις summer offers που φέτος ξεκίνησαν νωρίτερα!!!

Για να πάρετε μια πρώτη γεύση για τα προϊόντα, ξεφυλλίστε τον κατάλογο “Καλοκαιρινές προσφορές 2020”.

Ωράριο Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-21:00 και Σάββατο 09:00-17:00

Μεγάλες προσφορές για μοναδικά προϊόντα που θα βρείτε μόνο στα Shop In. Ανακαλύψτε τα…

SHOP IN Furniture
Λεωφ. Καζαντζάκη  40, Χανιά
Μακρύς Τοίχος (Γερμανικό Πουλί)
Τηλ.: 28210 91649
Email: info@shopin-online.com

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook