Ο Ανδρέας Κεσαπίδης θα ηγηθεί προπονητικά του ΑΟΚ Χανιά στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. 

Ο 37χρονος προπονητής από τον Νοέμβριο του 2019 ουσιαστικά ξεκίνησε τη συνεργασία με τον ΑΟΚ, στο πλαίσιο του προγράμματος υποδομών που ανακοίνωσαν από κοινού η χανιώτικη ομάδα με το Ρέθυμνο Cretan Kings.

Πλέον θα είναι επικεφαλής του προπονητικού τιμ, με άμεσο συνεργάτη τον Χρήστο Παπανικολάου, που ηγήθηκε προπονητικά δύο σερί σεζόν, οδηγώντας ουσιαστικά την ομάδα από το τοπικό πρωτάθλημα στη Β' Εθνική.

Ο Κεσαπίδης είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και για δέκα χρόνια (2003-13) υπήρξε προπονητής σε όλα τα τμήματα υποδομών του Αρη, κατακτώντας δύο πανελλήνια πρωταθλήματα (Παίδες - Εφηβους) και από μια δεύτερη και μια τρίτη θέση στις ίδιες ηλικίες. 

Την τριετία 2016-2019 ήταν υπεύθυνος βελτίωσης των αθλητών του προγράμματος "ΝΟΥΣ" του Προμηθέα Πάτρας και προπονητής Παίδων και Εφήβων (παρουσία σε τρία σερί Φάιναλ Φορ και 2η θέση το 2018).

Στο τιμ του ΑΟΚ Χανιά τα νέα πρόσωπα είναι οι Κωνσταντίνος Πανάς και Παναγιώτης Σταυρόπουλος.

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ Χανιά έχει ως εξής:

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι το προπονητικό τιμ της ομάδας μας για την σεζόν 2020-21 στελεχώνεται από τους:

Προπονητής/ Υπεύθυνος προγράμματος                     ΚΕΣΑΠΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Συνεργάτης προπονητής                                              ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

Βοηθός προπονητή /scouting                                       ΠΑΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γυμναστής                                                                          ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο ΑΟΚ Χανιά καλωσορίζει στην οικογένεια τους τα δυο νέα μέλη της προπονητικής ομάδας τον Κωνσταντίνο Πανά και τον Παναγιώτη Σταυρόπουλο.

Ο Παναγιώτης Σταυρόπουλος είναι γυμναστής και τα τελευταία τέσσερα χρόνια ανήκε στο τιμ του Προμηθέα

2015-2016 : Προπονητής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης στον AO  Γλαύκο Πατρών στην Γ Εθνική κατηγορία

2016-2017 : Προπονητής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης  των ομάδων U16-U18 του προγράμματος υποτροφιών NΟΥΣ του Προμηθέα BC κατακτώντας την 4η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων – εφήβων.

2017-2018 : Προπονητής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης  των ομάδων U16-U18 του προγράμματος υποτροφιών NΟΥΣ του Προμηθέα BC κατακτώντας την 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και την  3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.

2018-2019 : Επικεφαλής Προπονητής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης  των ομάδων U16-U18 του προγράμματος υποτροφιών NΟΥΣ των Υποδομών του Προμηθέα BC με συμμετοχή στην  Euroleague Adidas Next generation Tournament  κατακτώντας παράλληλα την 4η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και την  1η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.

2019-2020 : Επικεφαλής Προπονητής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης  των ομάδων U16-U18 του προγράμματος υποτροφιών NΟΥΣ των Υποδομών του Προμηθέα BC με συμμετοχή στην  Euroleague Adidas Next generation Tournament.
Ο Κωνσταντίνος Πανάς γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το Νοέμβριο του 1993.

Το 2016 ξεκίνησε τη προπονητική του πορεία ως βοηθός της ανδρικής ομάδας της ΑΓΕΖ, όπου κατέκτησαν την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΗ.

Συνέχισε στο ίδιο πόστο για τρία συναπτά έτη.

Διετέλεσε βοηθός του Κοροίβου Αμαλιάδας, δίπλα στο Κώστα Κεραμιδά με ειδικότητα στο scouting.

Παράλληλα διετέλεσε εξωτερικός scout της Λιβανέζικης γυναίκας ομάδας Beirut Club, όπου κατέκτησαν το Αραβικό πρωτάθλημα το Νοέμβριο του 2019.

Διετέλεσε πρώτος προπονητής της γυναικείας ομάδας της ΑΓΕΖ που αγωνίστηκε στην Α ΕΣΚΑΗ κατακτώντας την 4η θέση στο πρωτάθλημα.

2016-2019 ΑΓΕΖ(Αντρικό) Ass.coach
2019-2020 AΓΕΖ(Γυναικείο) Head coach
Κοροιβος Αμαλιάδας 2019-2020 (Α2) Scout
Beirut Club (A1 Lebannon)    Scout