Πρόκειται για διεθνές συνέδριο που διοργανώνεται από το από το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου

Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο  Εδαφοϋδατικών Πόρων του ΕΛΓΟ «Δήμητρα» οργανώνουν διεθνές συνέδριο, στο πλαίσιο του έργου LIFE Agroclimawater, με κεντρικό θέμα τους υδάτινους πόρους και την κλιματική αλλαγή.

Λόγω των μέτρων για τον Covid-19, το συνέδριο θα λάβει χώρα μέσω τηλεδιάσκεψης από τις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου, στα Χανιά στις 15 και 16 Ιουλίου, 2020. Η ηλεκτρονική εγγραφή και η παρακολούθηση του συνεδρίου θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ακολουθώντας τις οδηγίες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα https://acw-conference.com/teleconference/

Το συνέδριο αποτελείται από 4 θεματικές ενότητες. Οι τρεις πρώτες θα περιλαμβάνουν παρουσιάσεις στην αγγλική γλώσσα, ενώ η τέταρτη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/7 (13:30- 15:00) θα είναι στην ελληνική γλώσσα και θα απευθύνεται σε τοπικούς φορείς της Κρήτης.

Η έναρξη του συνεδρίου – τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιηθεί  την Τέταρτη 15/7 και ώρα 10:00

Στόχος της τηλεδιάσκεψης είναι η παρουσίαση επιστημονικών εργασιών και η ενημέρωση του κοινού σε θέματα αποδοτικής χρήσης του νερού στη γεωργία υπό το πρίσμα της κλιματικής αλλαγής.

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου – τηλεδιάσκεψης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook