Το άτακτο κορίτσι ανακοίνωσε μέσω Instagram πως σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα στις αμερικανικές εκλογές

Αυτές τις ημέρες θα μπορούσε να αποτελεί και σλόγκαν: «Θέσε κι εσύ υποψηφιότητα για πρόεδρος της Αμερικής». Άλλωστε, δεν κοστίζει και κάτι. Μετά την ανακοίνωση του Κάνιε Γουέστ ότι σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα στις ερχόμενες αμερικανικές εκλογές, έχει ξεκινήσει ένα «τρολάρισμα» από αρκετούς celebrities οι οποίοι πιστεύουν πως ο ράπερ τα κάνει όλα για διαφημιστικούς λόγους.

Πρώτη η ηθοποιός Τίφανι Χάντις ξεκίνησε το τρολάρισμα, λέγοντας πως κι εκείνη σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα, τονίζοντας πως έχει ήδη επιλέξει συνυποψήφιο, τον κωμικό Ντέιβ Τσαπέλ. Και τώρα ήρθε η σειρά της Πάρις Χίλτον να ανακοινώσει και εκείνη, μέσω Instagram ότι σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μάλιστα, το άτακτο κορίτσι της showbiz, το τερμάτισε, ανεβάζοντας τη μία ανάρτηση μετά την άλλη. Αν και το σλόγκαν της «Για να κάνουμε την Αμερική καυτή ξανά», τα… έσπασε, ενθουσιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στη μία ανάρτηση, η Χίλτον δημοσίευσε μια φωτογραφία της με ροζ φόρεμα και τον σκύλο της αγκαλιά, με φόντο υποτίθεται τον Λευκό Οίκο, γράφοντας με ροζ γράμματα «Πάρις για πρόεδρος». «Μου αρέσει όπως ακούγεται αυτό», πρόσθεσε στη λεζάντα.

Σε δεύτερη ανάρτηση, εξήγησε πως το σλόγκαν της προεκλογικής καμπάνιας της θα είναι «Κάντε την Αμερική καυτή ξανά», παραφράζοντας έτσι το διάσημο σλόγκαν του Ντόναλντ Τραμπ «Make America Great Again».

Και δε σταμάτησε εκεί, αφού δημοσίευσε κι ένα βίντεο όπου της παίρνουν συνέντευξη και λέει πως θα επέλεγε την τραγουδίστρια Rihanna ως συνυποψήφια.

Την επόμενη ημέρα, πόσταρε δυο ακόμη «πειραγμένες» φωτογραφίες, με την ίδια ξαπλωμένη στο Οβάλ Γραφείο, σχολιάζοντας: «Αποφάσισα πως το Οβάλ Γραφείο χρειάζεται ανακαίνιση και την πινελιά μιας γυναίκας. Μήπως να το κάνω σε σχήμα καρδιάς;».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook