Στα Χανιά επιστρέφει ο Αλέξανδρος Κοντορινάκης έπειτα από την ολοκλήρωση των σπουδών του στο Ρέθυμνο.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στις ιστορικές ομάδες της Σοχώρας, Αστέρα Ρεθύμνου και Ρεθυμνιακό, αλλά πλέον θα φορά τη φανέλα της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Η χανιώτικη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του, αναφέροντας τα εξής:

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Κοντορινάκη, ο οποίος επιστρέφει στα Χανιά, μετά από την ολοκλήρωση των σπουδών του στο Τμήμα Ψυχολογίας στο Ρέθυμνο, αλλά και την πορεία του σε δύο ιστορικές ομάδες, τον Αστέρα και τον Ρεθυμνιακό.

Ο 23χρονος μέσος ξεκίνησε από τους Νέους Χανίων, συνεχίζοντας μόλις στα 14 του χρόνια στην πρώτη ομάδα του Κρ. Αστέρα. Αναντικατάστατο στέλεχος των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΧ -ήταν αρχηγός στην κατάκτηση του τίτλου το 2012- αλλά και της Μικτής Κρήτης -μέλος της δευτεραθλήτριας Ελλάδας.

Ο Αλέξανδρος έχει αγωνιστεί στις ομάδες Παίδων και Νέων του Πλατανιά, ενώ το “βάπτισμα του πυρός” σε εθνικές κατηγορίες ήταν με την ΑΠΕ Λαγκαδά στη Γ’ Εθνική.

Αγωνίστηκε επίσης για έξι μήνες στον Αρη Σούδας και κατόπιν, λόγω και των σπουδών, “μετακόμισε” στο Ρέθυμνο όπου αγωνίστηκε στον Αστέρα, ενώ πέρυσι πήρε μεταγραφή για τον Ρεθυμνιακό.

Ο Κοντορινάκης θεωρήθηκε ως ένα από τα αυθεντικά ταλέντα, αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομών και είναι βέβαιο ότι θα προσδώσει μία σίγουρη λύση στο χώρο του κέντρου για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, που συνεχίζει να “επενδύει” στο ταλέντο των ποδοσφαιριστών των Χανίων.

Αλέξανδρε σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.