Η Επισκοπή καταστρώνει τα πλάνα της για τη νέα σεζόν, αν και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με την αναδιάρθρωση. 

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα "προχωρά" τον προγραμματισμό της για την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ παράλληλα "τρέχει" και ο σχεδιασμός για το προπονητικό κέντρο που βρίσκεται κοντά στο ΔΑΚ Γάλλου.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής αναφέρει τα εξής:

Αναμένοντας -όπως όλοι- τις εξελίξεις για την αναδιάρθρωση, η ομάδα μας προχωρά στον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν που θα ακολουθήσει.

Διοίκηση και προπονητής συνεργάζονται στενά στο σκέλος της δημιουργίας μιας νέας ομάδας που σκοπό θα έχει να μεγαλώσει κι άλλο σε μια σταθερή βάση και παράλληλα να αναβαθμίσει το ποδόσφαιρο στον νομό.

Παράλληλα, “τρέχει” και ο σχεδιασμός για το μεγαλόπνοο έργο ενός προπονητικού κέντρου πλησίον του ΔΑΚ Γάλλου σε συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης, την αντιπεριφερειάρχη Ενότητας Ρεθύμνου κας Μαρίας Λιονή και φυσικά του δήμου Ρεθύμνου δια μέσω του αντιδημάρχου και αντιπροέδρου της ομάδας μας, κ. Δημήτρη Λελεδάκη.

Στο μεταξύ, εδώ και καιρό έχει γίνει η επιλογή προσώπων που έχει επιλέξει ο κ. Βέλιτς να έρθει σε συνομιλία η διοίκηση του συλλόγου μας για την περαιτέρω συνεργασία μαζί τους.

Αυτοί είναι οι, Τσιριγώτης, Σουμπασάκης, Ανδρικόπουλος, Πολυχρόνης, Λίμα, Τσόφλιος, Νάνι, Μπρίτο, Δόρης, Μανιαδάκης, Βουτσελάς.

Θα ακολουθήσει νέο δελτίο τύπου με σχετικές ανακοινώσεις.