Δύο αποχωρήσεις παικτών που συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες γνωστοποίησε η Επισκοπή.

Ο Μιχάλης Καρβουνιάρης, εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδς αλλά και του πρωταθλήματος (σε ψηφοφορία του athlitiko αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός του 8ου ομίλου) για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια αποφάσισε να πάρει τον δρόμο της… ξενιτιάς (η πρώτη ήταν στην Αυστραλία), αφού η νέα σεζόν θα τον βρει στη Γερμανία.

Οσον αφορά τον Σωτήρη Πίσπα θα συνεχίσει εκτός Κρήτης την καριέρα του όπως αναφέρει η Επισκοπή.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Δυο παιδιά με τα οποία η Επισκοπή μας πορεύτηκε στη Γ’ Εθνική κατακτώντας το πρωτάθλημα στη σεζόν που πέρασε (2019-20), ο Μιχάλης Καρβουνιάρης και ο Σωτήρης Πίσπας δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ της νέας ομάδας που χτίζεται. Η ανακοίνωση…

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με δύο ποδοσφαιριστές, τον Μιχάλη Καρβουνιάρη και τον Σωτήρη Πίσπα.

Ο 28χρονος στόπερ έχει κάνει την επιλογή του να μεταβεί για να διαμείνει το αμέσως επόμενο διάστημα στο εξωτερικό οπότε, εκ των πραγμάτων δεν είναι δυνατή η κοινή μας πορεία.

Ο δε Σωτήρης Πίσπας επιθυμεί να μείνει εκτός Κρήτης.

Ο σύλλογός μας τους ευχαριστεί για την δική τους συμβολή στην φετινή κατάσταση του πρωταθλήματος και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία στην ποδοσφαιρική τους καριέρα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook