Πέθανε χθες  Σάββατο  στα 61 του χρόνια ο γνωστός αστρολόγος Πητ Παπαδάκος και την είδηση έκανε γνωστή μέσα από το facebook η ανιψιά του Μαριελένα Παπαδάκου αλλά και ο ανιψιος του Τάσος Παπαδάκος.

Η Μαριαλένα και ο Τάσος,  έγραψαν τα ξημερώματα:

«Θειουλη μου δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ότι έφυγες θυμάμαι όλα τα ταξίδια που με πήγαινες μικρή δώσε χαιρετίσματα εκεί πάνω σε όλους εκεί ψηλά θα μου λείψεις πολύ..άγγελε μου.»

 

Ο Πητ Παπαδάκος συνέχιζε μέχρι σήμερα τις αστρολογικές προβλέψεις ενώ είχε μεγάλη λατρεία στον Ολυμπιακό. Ο αστρολόγος Πητ Παπαδάκος έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τις τηλεόπτικές του εμφανίσεις την δεκαετία του 1990 αλλά και τις φιλίες που είχε με καλλιτέχνες. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Η σελίδα του στο facebook έχει γεμίσει από τα αντίο των αγαπημένων του φίλων

Στην επίσημη σελίδα του διαβάζουμε :Ο ΠΗΤ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ 6-12-1959 ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΟ KLEIDOL UNIVERSITY USA ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΔΙΔΑΚΤΟΡ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΥΔΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΝΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΥΘΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ 1ο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΗΤ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ. ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ 9 ΒΙΒΛΙΩΝ

Σύμφωνα με την τελευταία ανάρτηση στο προφίλ του, ο Πητ Παπαδάκος είχε ταξιδέψει με τη συνεργάτιδά του Ιωάννα Ριζάβα στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook