Ο Νίκος Χαρδαλιάς υπήρξε για χρόνια ένας πετυχημένος δήμαρχος στο Βύρωνα και πάντα η ασχολία και το ενδιαφέρον του ήταν τα κοινά!

Ωστόσο έγινε σε όλους γνωστούς την περίοδο της καραντίνας αφού μας ενημέρωνε καθημερινά μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα για όλες τις εξελίξεις με τον κορονοϊό!

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά του και παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του δεν παύει εκείνη να αποτελεί την προτεραιότητά του. Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι παντρεμένος με τη γυμνάστρια Γιώτα Παναγιωτοπούλου με την οποία απέκτησαν μια κόρη Δήμητρα, ενώ από τον πρώτο του γάμο έχει αποκτήσει την 19χρονη σήμερα Ιωάννα που σπουδάζει Νομική στη Θεσσαλονίκη.

Η όμορφη Ιωάννα έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της όπως άλλωστε και εκείνος στην Ιωάννα και χθες λίγο πριν αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζει δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με τον μπαμπά της γράφοντάς του πόσο πολύ τον αγαπάει. Και φυσικά την αναδημοσίευσε και ο ευτυχισμένος μπαμπάς!

«Τα πρωινά μαζί σου! Σε αγαπώ μπαμπά» έγραψε  η Ιωάννα!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook