Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον ψευτογιατρό που εκτός από τον χειρουργο παρίστανε και τον ιπτάμενο. Νέες φωτογραφίες αυτήν την φορά ως πιλότος σε F-16.

Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντο έρχονται στο φως για τον βίο και τη δράση του ψευτογιατρού. Αυτή τη φορά οι φωτογραφίες δεν έρχονται μέσα από κάποιοι χειρουργείο αλλά από αεροπορική βάση στην οποία ποζάρει ως πιλότος μαχητικού αεροσκάφους.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που έφερε στο φως η «Real News», ο ψευτογιατρός άνετος και χαμογελαστός ποζάρει φορώντας την ειδική φόρμα που προστατεύει τους πιλότους από την υψηλή πίεση που δέχεται το σώμα τους στον αέρα. Χαιρετά τον φακό λίγο πριν μπει  -υποτίθεται – στο πιλοτήριο. Η φωτογραφία φαίνεται να τραβήχτηκε στην αεροπορική βάση Νέας Αγχίαλου στον Βόλο. 

Σε άλλη φωτογραφία απαθανατίζεται με στολή ταξίαρχου. Υπάρχει όμως και φωτογραφία του σε νεαρή ηλικία με την επίσημη στολή του αεροπόρου με τη χρυσή πουλάδα. 

Τα ερωτήματα που προκύπτουν βλέποντας αυτά τα ντοκουμέντα είναι: Ποιος του επέτρεψε να μπει στην αεροπορική βάση, ποιος του έδωσε να φορέσει τη στολή και ποιος τον φωτογράφισε; Το μόνο θετικό είναι ότι ο άνθρωπος που τον εμπιστεύτηκε, ευτυχώς, δεν του έδωσε να πετάξει και το  F-16 .

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook