Οι αδελφοί Χιωτάκη δημιούργησαν έναν νέο χώρο για χαλάρωση με παρέα καλό φαγητό μέσα από μία δημιουργική κουζίνα 

«Στο Piazza Liberty φτιάχνουμε φαγητό, μα σερβίρουμε αξίες».

Με αυτό το «μότο», το νέο πολυσυζητημένο εστιατόριο της πόλης των Χανίων, των αδερφών Χιωτάκη, δίνει το στίγμα του και τη φιλοσοφία του, σε ένα σημείο που όλοι γνωρίζουμε και όλοι αγαπάμε: Στην πλατεία Ελευθερίας (Δικαστηρίων), στην αρχή της οδού Παπαναστασίου στα Χανιά.

Απλά υλικά και ποιοτικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό με δημιουργική διάθεση, μετατρέπονται σε λαχταριστές γεύσεις. Γεύσεις που όλοι θα λατρέψουν, γεύσεις που όλοι αναζητούν! 

Θα βρείτε πιάτα καθημερινά που αγαπούν μικροί και μεγάλοι, καθώς η iταλική κουλτούρα με την μεσογειακή φινέτσα συναντώνται σε ένα τραπέζι και εκεί πραγματικά λαμβάνεις Food for Thought! Οι πίτσες θα σας ενθουσιάσουν καθώς ψήνονται στον ξυλόφουρνο με ζύμη αργής ωρίμανσης και όλα τα υλικά και κρεατικά που χρησιμοποιούνται είναι ντόπια! 


Με άλλα λόγια, το  Piazza Liberty δεν είναι ένα ακόμη μαγαζί φαγητού. Εδώ, τα συστατικά είναι οι ομορφιές της ζωής. Είναι ένα μέρος σαν το οικογενειακό τραπέζι, που εμπνέει αξίες και τρόπο ζωής. Ένα μέρος που μπορείς να συζητήσεις, πάνω από ένα γευστικό και εμπνευσμένο πιάτο, μετά από μια δύσκολη μέρα και να νιώσεις άνετος, ελεύθερος και φυσικά... χορτάτος!

Ένα γαστρονομικό ταξίδι στα ιδανικά της ζωής, πάνω από ένα τραπέζι γεμάτο από υπέροχες γεύσεις. 

Στην καρδιά της πόλης

Δίπλα σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης, στα δικαστήρια Χανίων και με θέα την όμορφη πλατεία Ελευθερίας, αποτελεί ιδανικό σημείο για ένα διάλειμμα από τη δουλειά, αλλά και για αποφόρτιση από την καθημερινότητα με την παρέα ή την οικογένεια σας.

Το Piazza Liberty σας περιμένει καθημερινά 12:00 το μεσημέρι έως τις 12:00 το βράδυ και προς το παρόν λειτουργεί το TAKE AWAY στα τηλέφωνα 28210 59200 & 28210 57300.

Το κοινό μπορεί να δεί online το μενού στο piazzaliberty.gr.